logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Pietrele prețioase ale zodiei tale. Partea I

Astrologii din trecut credeau că există o legătură armonioasă între norocul tău în viață și piatra asociată cu zodia sub care te-ai născut. Fiecare constelație are asociate anumite pietre prețioase care se presupune că ar influența anumite trăsături sau opțiuni ale zodiei. Desigur, există mai multe variante de pietre astrale, folosite de astrologi în diferite culturi. Continuă să citești și află ce piatră astrală conspiră cu zodia ta, ca să te influențeze pozitiv.

Berbec (22 martie – 20 aprilie)

Diamantul este cea mai potrivită piatră pentru berbeci. Influențează, în mod pozitiv, abilitatea de a vedea clar lucrurile. De asemenea îți îmbunătățește norocul la bani. Alte pietre prețioase asociate cu zodia berbecului sunt Ametistul și Smaraldul. Ametistul îți influențează răbdarea, calmându-te în situațiile când lucrurile nu merg cum ți-ai dori, în timp ce Smaraldul te protejează și te aduce cu picioarele pe pământ când ai nevoie de puțină relaxare.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Smaraldul deschide creativitatea Taurilor și le creează un sens de conexiune cu ceilalți. Dacă ești taur, te va proteja și îți va îmbunătăți stima de sine. Cuarțul Trandafiriu este perfect de purtat la diferite ocazii pentru că influențează sentimentele de iubire și prietenie. O altă piatră asociată zodiei tale este Lapis Lazuli. Aceasta te ajută să restabilești conexiunea cu ce e mai important pentru tine.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii au nevoie de Agat pentru a-și aduce confortul și însănătoșirea. Agatul este asociat și cu blândețea. Turmalina te va ajuta să te concentrezi și să meditezi, în timp ce Citrinul este exact ceea ce ai nevoie ca să îți îmbunătățești starea de spirit. Te va face să te simți fresh și învigorat.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul este ajutat să contempleze decizii și să își întărească înțelepciunea prin intermediul Perlelor. Când ai o stare de proastă dispoziție, ține aproape un Adular pentru a te calma și reechilibra. Dacă ai nevoie de însănătoșire fizică sau mentală, trebuie să știi că piatra care te ajută să faci asta este Olivina.

Leu (22 iulie – 22 august)

Rubinul îmbunătățește generozitatea și natura caldă a leilor. Poartă-l când vrei să comunici armonios cu oameni noi. Topazul te ajută să te eliberezi de blocaje mentale și te ajută să te concentrezi, în timp ce Ochiul de Tigru îți îmbunătățește percepția și intuiția.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Piatra asociată cu zodia fecioarei este Safirul. Acesta îți va ridica moralul și îmbunătății calitatea viselor. Când ai nevoie să te calmezi și să te eliberezi de stres sau emoții depresive, păstrează lângă tine Ametist. Pe de altă parte, când ai nevoie să îți crești încrederea în tine, folosește-te de Carneol.

Citește și Zodia ta în horoscopul păsărilor

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *