Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
persoana-fericita_40919695
persoana-fericita_40919695

3 lucruri pe care nu le știi despre zodii

Zodiile au calități proprii, unele dintre acestea intens dezbătute de astrologi, în timp ce altele pot fi de-a dreptul surprinzătoare. În cele ce urmează, te invit să descoperi 3 lucruri despre zodia ta pe care există șanse foarte mari să nu le știi deja sau să nu îți dai seama că e o caracteristică a zodiei sub protecția căreia te-ai născut.

Berbec

Cea mai înflăcărată zodie din horoscop are obiceiul de a se victimiza, iar acest lucru îi place. Cu toate acestea, dacă îi  spui o minciună pentru a-i fi pe plac și ești descoperit, nu vei mai putea păstra legătura cu el. Au obiceiul de a gândi mușcându-și buzele sau gesticulând.

Taur

Taurii știu că sunt încăpățânați. Toată lumea o știe, de fapt. Totuși, ei sunt persoane destul de drăgăstoase, care se chinuie să uite sau să „lase” o persoană la care au ținut. Le place să dea cele mai bune îmbrățișări, dar au mari probleme în a avea încredere în oameni.

Gemeni

Natura lor duală face ca aceștia să fie ușor de înțeles greșit. Cu toate acestea, ei dau o impresie atât de inocentă celorlalți. Aceștia au dreptate în ceea ce zic în cea mai mare parte a timpului, iar de cele mai multe ori, ei își acoperă sentimentele cu umor.

Rac

„Familistul zodiacului” – asta se știe cel mai bine despre rac. Însă, nu mulți știu că această zodie poate fi și egoistă sau imprevizibilă. Ei nu știu să își organizeze gândurile și sentimentele prea bine, motiv pentru care pot părea dramatici sau pot da impresia că se victimizează. Pe de altă parte, ei au abilitatea de a-o calma pe alții foarte ușor. Pot oferi sfaturi extrem de utile, chiar dacă ei nu le urmează.

Leu

Pe lângă faptul că le place să fie în centrul atenției, trebuie să știi despre lei că au un standard moral foarte înalt, ei necălcându-și pe valori. Totodată, ei au un mod foarte bun de a gândi, pe care nu îl arată de fiecare dată, însă care îi ajută să ia decizii inteligente într-un timp scurt. Tot ei sunt cei care vorbesc singuri atunci când nu-i ascultă nimeni.

Fecioară

În ciuda generozității și a caracterului blând pe care îl are, fecioara poate părea suficient de nervoasă încât să fie înfricoșătoare. Îi place ca lucrurile să fie făcute prin modul ei și nu al altora. Personalitatea ei este undeva la mijlocul dintre intorvertit și extrovertit.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

În ciuda faptului că iau decizii greu, au intenții bune și au probleme în a zice că nu acceptă să ajute. Adoră să-i facă pe ceilalți fericiți, chiar dacă asta înseamnă să se epuizeze. Au o atitudine ciudată atunci când nu se simt confortabil.

Scorpion

Un lucru extrem de cunoscut despre săgetători este că aceștia sunt firi curajoase, dar și că pot deveni extrem de posesivi și geloși. Pentru mulți însă, acest lucru este doar o fațadă. Există momente în care ai o atitudine complet opusă așteptărilor. Pe de altă parte, același fel de dualitate o întâmpini și în conversații, când interlocutorii tăi rămân fie cu o impresie bună, fie cu un gust amar. Nu în ultimul rând, nu multă lume cunoaște faptul că pui problemele celor dragi înaintea propriilor probleme.

Săgetător

Săgetătorul are o natură similară vărsătorului, în sensul că îi place să facă lucrurile de unul singur. Are obiceiul să facă anumite lucruri, apoi să spună că nu erau planificate și că se bucură că a ieșit bine. Cu toate acestea, atunci când are nevoie de ajutor, el se chinuie să îl ceară.

Capricorn

Despre capricorn știi că este pragmatic, însă e posibil să nu știi că acesta are aproape de fiecare dată un plan de rezervă, pe care e pregătit să îl pună în acțiune în cazul în care situația i-o cere. Tot capricornul e genul de om care te poate face să te simți un om important, iar mai apoi să te facă să te simți ca ultimul om de pe planetă. Pe de altă parte, ei sunt cei care au nevoie constant de îmbrățișări, chiar dacă nu spun

Vărsător

Concepția generală despre vărsători e că sunt firi singuratice. Acest lucru nu este neapărat adevărat, ci, mai degrabă, sunt persoane care își valorează independența. Asta nu înseamnă însă, că le place să fie singuri, ci că nu vor să fie controlați. Tot vărsătorii sunt cei care gândesc și simt lucrurile mult mai intens decât le arată. Pe de altă parte, au un temperament destul de scurt, astfel că își ies din minți extrem de ușor.

Pești

Peștii sunt atât de visători, încât preferă să asculte muzică decât să te asculte pe tine. Totuși, atunci când te ascultă, se implică activ în discuție și îți oferă soluții reale pentru problemă. Au o imaginație mare, dar o mărinimie și mai mare. Le place să primească atenție, însă nu prea multă.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Curiozități despre zodii:

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *