logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Alter egoul zodiacului

alter-ego

Oamenii au caractere diferite. Este imposibil să placi pe toată lumea și e imposibil ca toată lumea să te placă. Cu toate acestea, o persoană poate opta să arate o parte sau alta a personalității sale, în funcție de persoana cu care stă de vorbă. Totuși, când vine vorba de definirea personalității, alter egoul fiecărei zodii iese în evidență mai presus de orice alte trăsături de caracter dobândite. Iată care este acest alter ego pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Nativul din zodia berbec poate fi acel iubit agresiv sau gelos, dar care este extrem de sentimental în adâncul sufletului.

Taur

Taurul este acel iubit care poate fi și senzual și cuminte în funcție de situație (sau de preferințe).

Gemeni

Cine e născut în zodia gemenilor, știe să pună întrebările pertinente pentru orice subiect. E isteâ!

Rac

Nativul din această zodie are un caracter devotat față de persoanele dragi, însă poate deveni impulsiv în vorbe dacă este împins în acea direcție.

Leu

Leul este, de obicei, văzut ca o persoană temperamentală, însă acesta ar trebui să fie cunoscut mai degrabă pentru inima sa de aur.

Fecioară

Fecioara poate părea umilă în ochii celorlalte zodii, însă nimeni nu știe mai bine care sunt răspunsurile pentru orice problemă decât ea.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

La suprafață, totul pare ținut în balanță, însă, dacă te uiți mai atent, vei vedea o persoană drăgălașă, dependentă de cumpărături, pe care nu vrei să o enervezi sau ai probleme.

Scorpion

Iubirea din inima unui scorpion este mai mare decât cred unii. Acesta iubește pasional atunci când prinde drag de cineva.

Săgetător

Majoritatea lumii știe deja asta, însă o să o mai spunem o dată. Săgetătorul este o persoană îndrăzneață, care nu îți va răbda toate prostiile.

Capricorn

Data viitoare când privești un capricorn în ochi, trebuie să îți dai seama că acesta este o persoană ambițioasă, care are o grămadă de planuri pe care intenționează să le îndeplinească.

Vărsător

Independentul vărsător poate fi văzut de restul lumi pentru ceea ce este el de fapt: un rebel cu o minte mult mai înțeleaptă decât a majorității.

Pești

Visătorul zodiacului este de fapt un ciudat, gata să facă (aproape) orice ca să-i mulțumească pe cei din jur.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *