Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
prietene-secret
prietene-secret

Atuurile fiecărei zodii

Cu siguranță ai un prieten care se pricepe bine la ceva și la care știi că poți să apelezi de câte ori ai nevoie. Indiferent dacă ne referim la sfaturi bune, motivație sau altele, trebuie să știi că, în funcție de zodii, oamenii pot fi înclinați spre anumite trăsături sau atuuri de acest gen. Dacă vrei să afli care este aceasta pentru fiecare zodie în parte, citește în continuare!

Berbec

Nativul din această zodie îți poate oferi motivație și protecție. De multe ori, cele două merg mână în mână, motivându-te doar atunci când ai nevoie de un imbold și protejându-te atunci când simte că mergi într-o direcție periculoasă.

Taur

Stabilitatea și încrederea sunt două dintre cele mai valoroase atuuri ale nativului din zodia taur. El este omul la care apelezi pentru momentele când simți că viața ta este într-un dezechilibru și te simți înșelat.

Gemeni

Nimic nu strigă gemeni mai tare decât dualitatea. De aceea, pe de-o parte, nativii gemeni pot să îți provoace cele mai contagioase râsete. Pe de altă parte, pot oferi informații prețioase și pot spune lucruri care să-ți stimuleze mintea.

Rac

Știi deja că racul este cel care își arată afecțiunea cel mai bine, așa că nu ar trebui să te mire că acesta este bun la a te consola și prin vorbe, dar și prin îmbrățișări care să te facă să te simți mai bine.

Leu

Dacă ai nevoie de un lider, cu siguranță vei merge spre un nativ din zodia leu, însă puțini știu că acesta este și unul dintre cei mai loiali oameni pe care-i poți avea pe lângă tine.

Fecioară

O fecioară va face tot posibilul să te ajute să treci peste greutățile pe care le ai. Ea îți va oferi asistență în tot ceea ce poate, iar atunci când nu poate să te ajute efectiv să faci ceva, îți va oferi cele mai bune sfaturi pe care ți le poate da.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Nativul din zodia balanță este unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-ai putea avea. Practic, el ar face aproape orice să îți poată readuce zâmbetul pe buze atunci când ai nevoie, iar dacă forma ta preferată de terapie sunt cumpărăturile, nu vei găsi un partener de shopping mai potrivit.

Scorpion

Există momente când ai nevoie de confort și de o confesiune pe care să o poți oferi în taină cuiva. Pentru aceste momente e ideal să ai lângă tine un nativ din zodia scorpion, care e excelent în a păstra secrete.

Săgetător

Săgetătorul este un aventurier. Dacă vrei să mergi într-o călătorie sau să faci un lucru spontan care să te facă fericit, el e omul tău! Și tot el e omul care e cunoscut pentru sinceritatea sa. Nu te aștepta să îți spună ceva ce nu e adevărat.

Capricorn

Om extrem de muncitor, dacă ar fi să îți alegi un bun partener de afaceri, cu siguranță este capricornul. El este cunoscut pentru nivelul mare de răbdare și rezistență în situațiile care cer aceste atuuri.

Vărsător

Știi deja că vărsătorul este un om care are un intelect mai puternic decât majoritatea. Astfel, nu ar trebui să te mire faptul că de la acesta poți primi sfaturile cele mai potrivite. Pe de altă parte, natura sa rebelă îl fac partenerul ideal pentru cei care caută să aibă parte de aventură.

Pești

Nativul din această zodie este un prieten bun. Cu el te poți distra la maxim, fără să îți dai seama cum trece timpul. Și totuși, el este acel prieten care te poate asculta atunci când ești nervos și ai nevoie de cineva căruia să-i spui toate frustrările.

Curiozități despre zodii:

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *