Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
pro-si-contra
pro-si-contra

Calități și defecte ale zodiilor

Fiecare dintre noi are calități și defecte. În ceea ce privește zodia fiecăruia dintre noi, există câteva particularități care pot da naștere unor calități sau defecte mai generale, specifice acelui semn zodiacal. Probabil că îți cunoști deja părțile bune și cele rele, însă știi care sunt caracteristice zodiei tale și care fac parte din individualitatea ta? Dacă nu, te invit să le descoperi în cele ce urmează.

Berbec

Având un simț al umorului foarte dezvoltat, berbecul reușește să pună un zâmbet pe fața oricui. Este foarte sociabil și are o personalitate puternică. Din acest motiv, el poate deveni încăpățânat și poate dori să atragă mai multă atenție în direcția sa. Poate fi dispus să facă orice pentru a obține atenție.

Taur

Nativul din zodia taur are un simț practic foarte dezvoltat și este un prieten bun și devotat. Adoră să fie în relații de lungă durată, având o înclinație spre familie, dar și spre lux. În schimb, el poate avea prejudecăți pentru că ține la principiile sale, devine gelos foarte ușor și este extrem de încăpățânat.

Gemeni

Atuurile celor născuți sub semnul zodiei gemeni includ un simț al umorului bine dezvoltat, sunt foarte sociabili, simțindu-se bine într-un mediu monden și pot fi fericiți aproape oricând. Însă, le place să vorbească atât de mult, încât pot transforma această acțiune într-un hobby, prin bârfe.

Rac

Printre calitățile specifice acestei zodii se numără sofisticarea, inteligența, sentimentalitatea și naturalețea. Pe de altă parte, nativii din această zodie au tendința să aibă o dispoziție schimbătoare și să trăiască în întâmplări din trecut.

Leu

Leul adoră să fie înconjurat de oameni, așa că are o fire extrem de sociabilă și o atitudine pozitivă vizavi de viață în cea mai mare parte a timpului. Este generos față de persoanele la care ține, însă poate deveni autoritar atunci când i se schimbă dispoziția. Cu siguranță are calități de lider, însă el poate fi și extrem de vanitos.

Fecioară

Oricine e născut sub zodia fecioarei are o natură modestă, este meticulos, practic, analitic și de încredere. Cu toate acestea, el poate deveni foarte critic, foarte rapid. În plus, au o atitudine conservatoare, așa că, de multe ori, pot avea prejudecăți în ceea ce-i privește pe alții.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Deschisă la minte, rafinată, sociabilă și cu o inimă de aur – acestea sunt cele mai importante calități ale balanței. În plus, îi place să petreacă timp cu alți oameni. Totuși, este o persoană instabilă, de cele mai multe ori fiind extrem de indecisă atunci când vine vorba de a hotărî ceva.

Scorpion

De cele mai multe ori, nativul din zodia scorpion este o persoană extrem de atractivă, cu o inimă bună, zâmbet pe buze, o privire care atrage. Poate din acest motiv este un partener foarte pasional. Această pasiune, însă, poate fi observată și în cruzimea și agresivitatea pe care o evidențiază atunci când interacționează cu dușmanii sau cu cei care le-au făcut un rău.

Săgetător

În mod normal, săgetătorul are o natură extrovertită, ceea ce înseamnă că își ia energia înconjurându-se cu oameni. E greu să spui că te plictisești atunci când ești în anturajul său. Îi place să glumească și să facă ieșiri în natură alături de grupul său de prieteni. Și totuși, are o natură destul de instabilă, având izbucniri de rebeliune și aventură.

Capricorn

Un nativ din această zodie are un set de standarde și principii foarte bine definite și care se ridică la un nivel înalt. Persoane ale succesului, cei născuți sub protectoratul acestei zodii sunt extrem de ambițioși, dar dispun de decență atunci când e nevoie de ea. Din cauza egoismului de care dau dovadă, pot avea o atitudine rece, plină de cruzime, pot lua ipostaza de persoană cu sentimentele rănite, pot deveni timizi sau foarte morocănoși.

Vărsător

Despre vărsător se știe deja că este foarte deștept, că are o imaginație bogată și o viziune care îi permite să aibă mai mult de o idee genială în același timp. El are tendința de a fi spontan, fără să facă prea multe planuri. Totodată, este deschis la minte și fără prejudecăți. Pe de altă parte, acele idei geniale pe care le are rămân de multe ori doar la acest stadiu, tocmai pentru că nu își organizează viața și preferă să viseze. Un atribut al acestuia care poate deveni și calitate și defect este rebeliunea de care dă dovadă când cineva încearcă să îl controleze.

Pești

Peștii sunt oameni cu o înțelegere deplină a celorlalți, motiv pentru care sunt foarte buni în ipostaza de prieten și foarte romantici în ipostaza de partener. Totuși, ei pot deveni invidioși și răzbunători foarte ușor, așa că încearcă să eviți să-i superi.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *