Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
do-not-give-up
do-not-give-up

Ce anume îți motivează semnul zodiacal?

Ce te motivează să duci la capăt ceea ce îți propui? Răspunsul pe care l-ai oferit în gândul tău pentru această întrebare este unul pe care, cu siguranță, l-au dat și alții înaintea ta. De fapt, pot spune chiar că modul în care ai răspuns se reflectă perfect în zodia ta. Nu ne crezi? Te invităm să citești acest articol și-apoi să ne spui dacă e adevărat sau nu.

Berbec

Dacă ai putea transforma totul într-o mare competiție, ai face-o! Asta pentru că ești motivat cel mai puternic de spiritul competitiv pe care îl ai. Vei fi motivat să câștigi orice competiție (chiar și una imaginară).

Taur

Nativul din zodia taur este motivat de lucrurile fine din viață. Asta înseamnă că îți place să te recompensezi la finalul unui task neplăcut, cu un lucru sau o experiență pe care ți-o doreai de mult.

Gemeni

Ai tendința să renunți la proiectele tale după ce le-ai început. Asta pentru că altceva îți distrage atenția și vrei deja să treci la următorul proiect. Totuși, devii motiat când ai adunat mai multe proiecte începute și începi să le vezi cu ochi noi.

Rac

Dacă ar fi după tine, ai fi fericit uitându-te la serialul preferat și relaxându-te. Ai putea face asta toată ziua, însă te gândești la oamenii la care ții și te motivezi să faci tot ceea ce trebuie făcut. Nu ai vrea ca ei să fie nefericiți, nu-i așa?

Leu

Simțul puternic al stimei de sine este prezent în fiecare nativ din zodia leului. Astfel, ei simt nevoia să fie percepuți ca fiind impresionanți de către cei care îi înconjoară și sunt motivați de dorința ca această nevoie să fie îndeplinită.

Fecioară

Dacă ești născut în zodia fecioară, îți place să lucrezi la diverse proiecte. Îți place ca alții să depindă de tine și să te simți responsabil. Pe tine te motivează gândul că alții te-ar putea considera leneș sau iresponsabil dacă nu acționezi.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Cei născuți în zodia balanței încearcă cel mai des să evite conflictul. Atunci, ceea ce îi motivează pe aceștia este evitarea oricărei forme de conflict. Astfel, dacă spun că fac ceva, vor face.

Scorpion

Nativii din zodia aceasta au tendința să aibă probleme de control, astfel că nu e deloc surprinzător că trebuie să se simtă în control pentru a face asta. Dacă nu au această atitudine încă, vor face tot posibilul să o obțină.

Săgetător

Unii au tendința să creadă că săgetătorii sunt superficiali, însă aceștia sunt dornici să își îndeplinească scopul. Pentru ei, motivația principală este simțul de împlinire pe care îl au la finalul taskului.

Capricorn

Ai tendința să faci munca înainte de toate, pentru ca mai apoi să te poți relaxa în tihnă. Ca să nu te simți vinovat că te relaxezi în timp ce ar trebui să muncești, te motivează să termini rapid taskurile din ziua respectivă, pentru ca mai apoi să te poți distra.

Vărsător

Vărsătorul iubește să rezolve probleme. Au tendința să procrastineze taskurile, însă, dacă privesc lucrurile ca un mister sau o problemă care trebuie rezolvată, devin dintr-o dată determinați să ajungă la capătul problemei.

Pești

Cunoscuți pentru dovada supremă în ceea ce privește altruismul, nativii din zodia pești sunt motivați de modul în care alții îi văd. Pe scurt, ei nu vor să îi dezamăgească pe cei din jur.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *