Ce face fiecare zodie de Paște în acest an?

holiday-hands-girl-painting

Sărbătorile Pascale implică multe pregătiri pentru fiecare dintre noi, așa că vom face o descriere scurtă acestui articol. Vrei să știi ce face fiecare zodie în timpul sărbătorilor? Înainte să te apuci de citit în continuare, ține minte că acest articol este un pamflet și că trebuie tratat ca atare!

Berbec

Nativul din această zodie este atât de antrenat în arta pregătirilor, încât se apucă să vopsească ouăle și….uită complet de ele.

Taur

Cei născuți în zodia taurului abia așteaptă Paștile. Adoră să se înfrupte din ouăle de ciocolată și celelalte deserturi la care are acces.

Gemeni

În ceea ce privește pregătirea gemenilor pentru această sărbătoare, ei sunt cei care obțin întotdeauna ouă perfecte și cu o culoare impecabilă. Păcat că din această activitate reies haine pătate multicolor.

Rac

Prânzul în familie este extrem de important pentru nativul din zodia rac, așadar acesta este aspectul pe care își va concentra atenția.

Leu

Nativul leu iubește ouăle de Paște. De fapt, le iubește atât de mult încât nu permite nimănui să se atingă de acestea!

Fecioară

Aceasta întruchipează perfecțiunea în tot ceea ce face, astfel că nu te mira dacă masa de sărbători arată impecabil.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe BunaDimineata.ro.

Balanță

În această perioadă, nativul din zodia balanță pare să se transforme într-un mic copil, din nou. Adoră să mănânce ouă și iepurași de ciocolată, dar și să cumpere tot felul de ornamente de acest fel.

Scorpion

Nativul scorpion devine extrem de vigilent în ceea ce fac ceilalți în această perioadă. Dacă vede pe cineva că ia din ouăle vopsite înainte să fie timpul pentru asta, îi va pedepsi.

Săgetător

Săgetătorul este păcăliciul zodiacului. În această perioadă face farse precum să bată ouă crude vopsite, cu alte persoane, ba chiar uneori de capul acestora.

Capricorn

Un adevărat tradiționalist, nativul capricorn iubește să meargă la biserică în timpul acestor sărbători, întrucât îl ajută să se concentreze.

Vărsător

Vărsătorul este forțat de familie (mai ale dacă există un capricorn acolo) să participe și el la slujbă, după care să se implice în tradițiile de familie. El nu este de acord cu asta.

Pești

Acesta dorește să se implice și el în tradițiile de sărbătoare, însă atunci când vine vorba de vopsit ouă, este un dezastru. În cele din urmă, se enervează, merge la magazin și le cumpără gata vopsite.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe BunaDimineata.ro.

Comentarii

Please enter your name here
Please enter your comment!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Aflați cum sunt procesate comentariile dumneavoastră.