Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
nesiguranta
nesiguranta

Ce nesiguranțe ai bazate pe zodia ta

Fiecare dintre noi are momente în care se simte nesigur pe felul în care arată, pe felul în care gândește, iubește sau orice altceva. Este inevitabil să existe astfel de momente, întrucât sunt parte din ceea ce ne face să fim oameni. Și totuși, de unde știm care sunt nesiguranțele celor din jurul nostru? Ei bine, dacă persoanele din jurul tău nu îți dezvăluie care sunt aceste nesiguranțe, poate o poți afla pe baza semnului zodiacal. Iar dacă nici tu nu ești conștient de slăbiciunile și nesiguranțele tale, încă, tot ce trebuie să faci e să arunci o privire asupra nesiguranțelor pe care le au cei din zodia ta.

Berbec

Câteodată ai impresia că vei spune ceva greșit. Această frică vine din tendința ta de a acționa spontan, lucru care, uneori, te poate băga în probleme. Dacă îți pierzi controlul, poți spune cele mai urâte lucruri, însă această nesiguranță îți poate dăuna șanselor de reușită. Oferă-ți un timp de respiro și vei vedea cum vei reuși să spui ce-ți dorești, într-o manieră mai caldă.

Taur

Nesiguranța ta vine din felul în care compari ceea ce ai tu, cu ceea ce au alții. Știi deja că ți-ai făcut din casă, un palat, dar când vezi lucrurile scumpe pe care le au unii dintre vecinii tăi, te simți nesigur. Adu-ți aminte să fii recunoscător pentru tot ceea ce ai și gândește-te că alții pot avea aceleași nesiguranțe legat de lucrurile tale.

Gemeni

Dacă vezi poze de la petreceri sau evenimente la care nu ai fost invitat și începi să te gândești de ce ești exclus de la aceste evenimente. Trebuie să îți dai seama că nu ești tu de vină, ci că uneori există factori externi care pot influența persoanele invitate la un eveniment. E foarte probabil ca persoanele din imagine să se fi gândit că nu îți va plăcea. Nu lua totul atât de personal.

Rac

Ai momente în care ești nevoiaș de afecțiune, iar în acele momente nu e greu să te gândești că ești prea emoțional pentru ca oamenii din viața ta să te suporte. Tu ai nevoie de ei extrem de tare și ți-e frică de faptul că i-ai putea pierde. Asta te face să devii puțin agasant cu cei dragi, așa că încearcă să îți controlezi temperamentul.

Leu

Prezența ta în lume este una vizibilă, ești mereu în centrul atenției și te simți adorat de cei din jur. Și totuși, în unele momente, ai impresia că toată lumea te iubește doar în aparențe. Dacă simți că oamenii se comportă fals în preajma ta, înlătură-i din viața ta. Altfel, nu are sens să îți macini gândirea cu teorii conspiraționale.

Fecioară

Ai tendința să supra-analizezi tot ceea ce ține de tine. Odată ce ai pornit cu gândirea aceasta, tot ce ține de tine e supradimensionat într-un mare defect. Nu te mai gândi la perfecțiune, nimeni nu o atinge! Nu e sănătos să pui asemenea presiune asupra ta.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Judeci, dar nu îți place să fii judecat. Ești nesigur în instanțele când simți că alții au opinii legate de ceea ce faci și încerci să eviți astfel de situații. Problema principală cu acest fel de gândire e că nu te lasă să avansezi în viață. Încearcă să scapi de frica asta de a fi judecat și trăiește-ți viața.

Scorpion

Ești o persoană sensibilă. Desigur, nimeni nu știe asta, însă ție tot îți este frică de faptul că cineva ar putea vedea că ai și o parte vulnerabilă. Nu e necesar să fii o prezență intensă și puternică tot timpul. Uneori e ok să îți arăți și partea mai sensibilă. Aceasta îi poate face pe oameni să prindă mai mare drag de tine.

Săgetător

„Ignoranța înseamnă fericire” e un citat care înseamnă multe pentru tine. Ești conștient de cât de inteligent ești, și totuși, uneori simți că anumite subiecte îți sunt străine. Chiar dacă ai vrea să ai cunoștințe în orice domeniu, trebuie să știi că asta nu se poate. Totuși, ține minte că ești suficient de deștept încât să-ți croiești o cale prin orice discuție și să ieși victorios.

Capricorn

Câteodată, ai impresia că nu reușești să faci suficient de multe în viață, ceea ce e ironic având în vedere cât muncești și câte reușite ai avut în viață până acum. Ți-ai impus niște standarde extrem de înalte, pe care le atingi, de cele mai multe ori. Iar când nu le atingi, nu te stresa, ai tendința să înveți foarte multe dintr-o greșeală.

Vărsător

Ești o persoană foarte individualistă și, de obicei, ești mândru să fii diferit de ceilalți. Apoi, există momente când te gândești că ești la fel ca restul, că nu ai nimic special, așa cum credeai, și te gândești cu panică la acest lucru. Nu te speria, e ceva special în tine.

Pești

Petreci atât de mult timp gândindu-te la ceea ce alții cred despre tine și la cum analizează alții fiecare mișcare a ta. Unde e concursul de popularitate pe care vrei să-l câștigi? Altfel, nu are rost să te consumi în atâtea păreri și dubii. Focalizează-ți atenția asupra celor de a căror părere chiar îți pasă și trăiește-ți viața la maxim.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *