Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
fericire
fericire

Ce-i place și ce nu-i place fiecărei zodii

Fiecare dintre noi are lucruri care îi plac și lucruri care îi displac. Știai că acestea pot fi descoperite în funcție de zodia în care este născută respectiva persoană? Dacă nu știai asta încă, te invităm să descoperi ce-i place și ce nu-i place unei persoane, în funcție de zodie.

Berbec

Unui nativ din zodia berbec îi plac: hainele confortabile, să fie în control, să fie provocat fizic (într-o competiție), sporturile individuale și competitive. Pe de altă parte, nu îi place să fie inactiv, să întârzie și nu suportă munca în care nu este folosit talentul nimănui.

Taur

Grădinăritul, gătitul și orice altă muncă manuală se află pe lista lucrurilor care îi plac unui taur. Acesta mai are printre pasiuni romanticismul, muzica, dar și hainele de înaltă calitate. În balanța opusă, acesta nu este adeptul schimbărilor bruște, complicațiilor, nesiguranțelor de orice fel și materialele sintetice.

Gemeni

Dualitatea gemenilor, îi face pe aceștia să iubească muzica, revistele, cărțile, blogurile și orice activitate care nu necesită interacțiune, în același timp cu discuțiile cu aproape orice persoană sau ieșirile în oraș. Totuși, nu îi place să intre într-o rutină sau să rămână singur pentru prea mult timp, întrucât se simte constrâns.

Rac

Fiind un semn de apă, racului îi place să se relaxeze în sau în apropierea apei, să aibă hobby-uri pentru care să nu fie nevoit să iasă din casă, să admire arta, să ia o masă sățioasă alături de prieteni și să-i ajute pe cei dragi. Prin opoziție, nu îi place să-și destăinuiască viața personală, să aibă de a face cu oameni pe care nu îi cunoaște și să spui ceva rău de MAMA.

Leu

Nativului din zodia leu îi place să fie admirat, să fie în centrul atenției. Iubește lucrurile scumpe, culorile puternice, distracția cu prietenii, teatrul și să meargă în vacanțe. Pe de altă parte, el detestă să fie ignorat, să nu fie „regele” sau „regina” petrecerii și are probleme în a da pieptul cu realitatea.

Fecioară

Unei fecioare, îi place, în mod normal, să mănânce sănătos, să citească, să fie curățenie în jur. Ei îi mai plac animalele, dar și natura. Cu toate acestea, nu îi place să iasă în evidență, să ceară ajutor, dar nici să îi fie răspuns cu nepolitețe.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Așa cum ai crede, unei balanțe îi place să împartă cu alții, să fie gentilă, să aibă parte de armonie, dar îi place și să fie în natură. Totuși, nu este de acord cu injustiția, violența, cu gurile sparte și cu cei care se conformează într-o situație aparte.

Scorpion

Scorpionul iubește adevărul și faptele dovedite, adoră să aibă dreptate, să tachineze, să aibă un opponent pe măsură sau prieteni vechi. În schimb, detestă cu pasiune nesinceritatea, oamenii care sunt pasivi și să descopere secrete.

Săgetător

Știi deja că săgetătorul iubește să călătorească și să fie liber. Însă, e posibil să nu știi că îi place să filosofeze și să fie în natură, nu neapărat în această ordine. Cu toate acestea, nu apreciază foarte mult să fie constrâns, să fie tras în teorii ale conspirației sau să fie în preajma oamenilor prea „cu lipici”.

Capricorn

Cel mai mult iubește, capricornul, familia, tradiția, muzica și statusul de subestimat. Dacă e să mergem și mai adânc, îi plac lucrurile făcute manual și care sunt de calitae. De cealaltă parte, nu suportă aproape nimic într-un oarecare punct din viața sa.

Vărsător

Independentul zodiacului iubește să se distreze alături de puținii săi prieteni adevărați, să lupte pentru cauzele în care crede, să fie altruist, un bun ascultător, dar și să ia parte la conversații intelectuale. Pe de altă parte, nu îi place să fie limitat, să rămână singur pentru prea mult timp, să îi fie încălcate promisiunile, să fie pus în situații plicticoase sau să fie contrazis.

Pești

Peștilor le plac temele de discuții spirituale, le place să fie singuri, iubesc media vizuală, timpul somnului, romanticismul, muzica și înotul. Pe de altă parte, ei nu suportă cruzimea, să fie criticați, să fie bântuiți de trecut și nu-i suportă nici pe acei oameni care au impresia că știu totul.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *