Ce spun ochii fiecărei zodii?

ochi-misteriosi

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului.  Se mai spune despre aceștia că reflectă cele mai adânci dorințe ale tale, că nu mint și multe alte astfel de metafore. În cele din urmă, însă, toate acestea conțin o urmă de adevăr. De unde știi ce spun ochii fiecărei zodii? Păi, e simplu! Va fi cu siguranță o combinație între cele mai ascunse dorințe și cele mai intense trăsături de caracter ale acestora. Dacă vrei să afli și tu ce spun ochii fiecărui semn din zodiac, citește în continuare.

Berbec

Ochii berbecului sunt plini de viață. De aceea, s-ar putea să te simți intimidat în momentele în care îi privești, pentru că aceștia strălucesc cu intensitate.

Taur

Senzația pe care ți-o dau ochii unui nativ din zodia taurului este cea de încredere. Odată ce îl privești în ochi, îi vei acorda toată încrederea  ta, fără niciun compromis. Asta pentru că vei putea simți sinceritatea.

Gemeni

Ființe sociale, nativii din zodia gemeni pot purta discuții infinite pe teme dificile. Acest lucru se resimte și în ochii acestora, privirea lor părând să fie gânditoare în orice moment al zilei.

Rac

Vei simți dragostea din ochii unui nativ din zodia racului atunci când acesta alege să îți arate afecțiune. Acesta este modul în care te vei simți în siguranță și iubit.

Leu

Ochii săi stârnesc admirație din partea celor care îi zăresc. Nu vei vedea pe nimeni având mai multă încredere în sine decât un nativ din zodia leu. Iar acest aspect, printre altele, te face să îl admiri.

Fecioară

Așa cum te-ai fi așteptat, ochii unei fecioare evocă calmul. Nu există șanse să vezi stres sau să îți dai seama prin ce trece acea persoană din ochii acesteia. În mare parte, tot ce vei vedea este o persoană care are viața pusă la punct.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe BunaDimineata.ro.

Balanță

Nativul din această zodie are tendința să impună respect doar cu privirea. Are ochii atât de fixați pe ceea ce se întâmplă încât pare amenințător. Nu-ți fă griji, totuși! El încearcă să înțeleagă și punctul de vedere al celorlalți, chiar dacă nu este de acord cu acesta.

Scorpion

Ochii acestora sunt atât de adânci și de misterioși, încât orice privire îndelungată te poate face să te pierzi în ei. Nimic grav, de altfel, însă ai grijă să mai clipești din când în când, ca să nu fi complet absorbită de aceștia.

Săgetător

Pasiunea este punctul forte al săgetătorului. Din acest motiv, vei simți când acesta este cu adevărat interesat de ceva, uitându-te în ochii lui. Ține minte doar că nu este un om care să păstreze o privire pentru mult timp, fiind mereu curios de ceea ce se întâmplă în jur.

Capricorn

Ochii capricornului dezvăluie multă ambiție. Cu siguranță te vei simți inspirat de la o simplă privire în ochii acestuia. Nu degeaba se spune despre el că este cel mai muncitor semn zodiacal.

Vărsător

Vizionarul zodiacului îți va deschide lumi pe care nici nu ți le poți imagina. Să te uiți în ochii acestuia este ca și cum ai urmări un program TV SF. Vei înțelege de ce gândește atât de diferit și de ce vede lucrurile altfel.

Pești

Ochii acestui semn zodiacal sunt cei care cunosc cel mai bine ce înseamnă empatia. Dacă vei plânge, nativul pești va plânge alături de tine, iar la fel se va întâmpla și în cazul în care te bucuri de ceva.

Curiozități despre zodii:

 

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe BunaDimineata.ro.

Comentarii

Please enter your name here
Please enter your comment!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Aflați cum sunt procesate comentariile dumneavoastră.