Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
femeie-visatoare
femeie-visatoare

Cel mai mare clișeu al fiecărei zodii

Știi ce spune toată lumea despre zodia ta? Sunt convinsă că există câteva caracteristici care nu ți se potrivesc și despre care crezi că nu sunt adevărate. Pe de altă parte, e posibil să te enerveze faptul că ești băgat într-o categorie în care nu vrei să fii. Indiferent de situație, cu toții am auzit cel puțin un clișeu despre zodia noastră. Hai să vedem care e cel mai mare și mai enervant clișeu al fiecărei zodii este și dacă e fondat sau nu.

Berbec

Berbecul nu este răbdător – Deși există instanțe în care aceștia sunt nerăbdători, cei născuți în această zodie pot da dovadă de o răbdare de fier dacă e necesar. Pe de altă parte, dacă prin „nerăbdător” ne referim la termen lung, trebuie menționat că berbecul preferă o recompensă imediată.

Taur

Taurul este încăpățânat – Contrar a ceea ce se crede, nativul din această zodie nu poate fi numit încăpățânat, dacă această trăsătură e privită ca un defect. Am putea spune, mai degrabă, că taurul e ambițios, în sensul că el nu se oprește până când nu obține ceea ce și-a propus.

Gemeni

Oricine e născut în zodia Gemeni este nestatornic – Oricât ai încerca să vezi asta în felul în care se spune, vei observa o variantă diferită. Nativul din această zodie este o persoană socială, care are nevoie constantă de interacțiune, iar dacă nu o primește de la persoana cu care comunică, el o va căuta în altă parte.

Rac

Racul are un temperament volatil – Este adevărat că oamenii născuți în această zodie au o personalitate mai dificilă. Ei sunt deseori greu de citit, motiv pentru care sunt percepuți ca fiind imprevizibili. Aceștia au tendința să treacă de la o stare la alta fără să dea semne de avertizare.

Leu

Nativul din zodia Leu este arogant – Nevoia leului de a fi în centrul atenției, dar și natura extrovertită a acestuia pot face ca el să fie arogant în anumite situații. Acest lucru este provocat și de nevoia sa de a domina, chiar dacă el este foarte loial celor apropiați.

Fecioară

Fecioara gândește prea mult – Gândirea analitică și meticulozitatea de care dă dovadă nativul din această zodie pot fi confundate cu o gândire prea aspră, însă Fecioara nu despică firul în patru doar pentru a-l despica. Ea analizează toate posibilitățile și pe urmă ia deciziile cele mai potrivite pentru situația dată.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Balanța e mereu nehotărâtă – Faptul că nativul din această zodie cântărește greutatea fiecărui fapt pe care îl face, înainte să ia o decizie ar putea fi catalogată drept nehotărâre. Cu toate acestea, ei sunt ușor influențabili, însă caută întotdeauna adevărul.

Scorpion

Toți cei din zodia Scorpion sunt posesivi – Loialitatea și intuiția de care dă dovadă un nativ din această zodie pot provoca niște reacții serioase uneori. Un act de gelozie poate face ca acesta să devină extrem de posesiv, mai ales dacă este ghidat de intuiție.

Săgetător

Săgetătorul este lipsit de tact – Despre acesta se poate spune că își iese ușor din fire atunci când le este îngrădită libertatea sau dacă se plictisesc. Este impulsiv, deci tactul poate lipsi cu desăvârșire din acțiunile sale sau poate fi doar nepăsător.

Capricorn

Capricornul este dependent de muncă – Nativul din această zodie are o bună organizare a timpului și un simț dezvoltat al responsabilității, motiv pentru care el poate fi considerat drept dependent de muncă. De fapt, acesta este mai degrabă dependent de productivitate.

Vărsător

Vărsătorul e detașat – Cel născut în zodia vărsătorului preferă să păstreze distanța de oamenii pe care nu îi cunoaște și față de care nu are niciun interes. El nu se deschide emoțional ușor, iar când face asta, o face doar față de oameni în care are completă încredere.

Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt visători – Imaginația vie a nativului din această zodie poate fi interpretată ca visare. În realitate, e mai degrabă o evadare dintr-o realitate care nu-i priește în totalitate.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *