logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Celebrități născute în zodia balanță

bella-thorne_46851639

Nativii din zodia balanței sunt renumiți pentru inteligența și etica de care dau dovadă. Ei sunt acei oameni care sunt atenți chiar și la cel mai mic detaliu, această trăsătură făcând parte din particularitățile acestei zodii. Pentru că unele celebrități sunt un exemplu model pentru ceea ce înseamnă această zodie, iată câteva persoane cunoscute, născute în zodia balanței. 

Gwen Stefani

gwen-stefani_45737865

Sursa foto: © Jaguarps

Născută în Fullerton, California, SUA, în data de 3 octombrie 1969, Gwen Stefani este cunoscută pentru talentul său muzical. Împreună cu trupa rock „No Doubt” a lansat hituri celebre în lumea întreagă, precum „Don’t Speak” sau „Hey Baby”. Ea și-a lansat și o carieră solo, prin intermediul căreia a lansat piese cunoscute precum „Hollaback Giril”, „What you waiting for?” sau „Rich Girl”.

Will Smith will-smith_31246913

Sursa foto: © Mj1959

Actorul s-a născut în 25 septembrie 1968, în Philadelphia, Pennsylvenia, SUA. El a debutat cu rolul personajului principal din serialul „The Fresh Prince of Bel Air”, urmând ca apoi cariera sa să ia amploare, talentul său actoricesc fiind recunoscut la nivel mondial. El are în portofoloil său filme precum „Hitch”, „Men in Black”, „Bad Boys”, „I am Legend” sau, cel mai recent, „Suicide Squad”.

Eminem

Eminem

Sursa foto: © Hip Hop Golden Age

Rapperul american care a reușit să devină printre cei mai buni, când toate șansele păreau împotriva lui, s-a născut 17 octombrie 1972, în Saint Joseph, Missouri, SUA. El este cunoscut pentru piese precum „My Name Is”, „Slim Shady”, „Rap God” sau Lose Yourself, pentru care a câștigat un premiu Oscar pentru cel mai bun cântec original. Această piesă a făcut parte din coloana sonoră a filmului „8 Mile” produs de Eminem.

Snoop Dogg snoop-dogg_21838656

Sursa foto: © Sbukley

Un alt rapper cunoscut la nivel international, Snoop Dogg, s-a născut în 20 octombrie 1971. El provine din Long Beach, California, SUA și este cunoscut pentru piese precum „Who Am I?” sau „Drop it like it’s hot”. Totodată, el a făcut parte din piesa lui Katy Perry „California Gurls”.

Usher usher_73508630

Sursa foto: © Denis Makarenko

Născut în 14 octombrie 1978, cântărețul R&B a impresionat publicul cu mișcările sale de dans și vocea sa, încă de la piesa de debut „You Make Me Wanna…”. A continuat apoi să impresioneze cu melodii precum „Yeah”, „Caught Up” sau „Confessions”.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Zac Efron

zac-efron_73669579

Sursa foto: © Starstock

Actorul, care a debutat în seria Disney „High School Musical”, s-a născut în 18 octombrie 1987, în San Luis Obispo, California, SUA. După ce a devenit cunoscut, a renunțat la cariera sa Disney pentru a juca în producții mai mari, precum „Hairspray”, „Neighbours” sau „Mike and Dave need wedding dates”. El este cel care a jucat vocea ursulețului Ted din filmul omonim.

Simon Cowell

simon-cowell_22612447

Sursa foto: © Sbukley

Simon Cowell este unul dintre cei mai cunoscuți producători TV la nivel mondial. El și-a asumat și rolul de jurat în diverse emisiuni de format concurs, printre care „America’s Got Talent~, „American Idol” și „The X Factor”. S-a născut în Londra, Marea Britanie, la data de 7 octombrie 1959 și a devenit cunoscut pentru remarcile brutale, dar oneste pe care le oferă participanților la concursurile în care el este jurat.

Bruno Mars

 bruno-mars_26355526

Sursa foto: © Sbukley

Cântărețul R&B este cunoscut pentru piese precum „The Lazy Song”, „Just the way you are”, „Grenade” sau „Billionaire”, pe care l-a interpretat alături de Travie Mccoy. În realitate îl cheamă Peter Gene Hernandez și s-a născut în Honolulu, Hawaii, SUA la data de 8 octombrie 1985.

Avril Lavigne
avril-lavigne_30076535

Sursa foto: © Carrienelson1

Născută în data de 27 octombrie 1984, în Belleville, Canada, Avril Lavigne a devenit cunoscută pentru melodiile pop punk precum „Sk8ter boy” sau „Complicated”. Recent, piesa ei „Alice” a fost integrată în coloana sonoră a filmului „Alice through the looking glass”.

Maddie Ziegler

 maddie-soft

Sursa foto: © Capezio

Micuța dansatoare a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a dansat în videoclipul piesei „Chandelier” a lui Sia. Maddie Ziegler era cunoscută înainte de asta, datorită unei emisiuni televizate, intitulată „Dance Moms”. Ea s-a născut în 30 septembrie 2002 în Pittsburgh, Pennsylvenia, SUA.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *