logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Celebrități născute în zodia Scorpionului

anne-hathaway

Oameni curajoși și loiali de cele mai multe ori, cei născuți sub zodia scorpion au o intuiție care nu le dă greș. Dintre particularitățile acestei zodii, ies în evidență ambiția și puterea, motiv pentru care, nu e de mirare că unele dintre cele mai importante personalități ale momentului sunt născute sub protecția acestui semn zodiacal. Iată câteva celebrități scorpion:

Bill Gates

bill-gates_23852168

Sursa foto:  © Joachim Eckel

Bill Gates, creatorul Microsoft, a fost numit ani la rând cel mai bogat om din lume, inclusiv în momentul de față. El e, cu siguranță, un om de succes. Acesta s-a născut în 28 octombrie 1955, în Seattle, Washington, SUA.

Hilary Clinton

hillary-clinton_4574853

Sursa foto:  © Misty Pfeil

Actuala candidată la președinția Statelor Unite ale Americii s-a născut în 26 octombrie, 1947, în Chicago, Illinois, SUA. Ea s-a căsătorit cu Bill Clinton (al 42-lea președinte american) în 1975 și a fost Prima Doamnă a Statelor unite când soțul ei a servit două mandate de președinte, între 1993 și 2001).

Katy Perry

katy-perry_27526326

Sursa foto:  © Featureflash

Cântăreața pop Katy Perry este cunoscută ca fiind prima femeie care a avut 5 piese în topul Billboard Hot 100 de pe același album, Teenage Dream. Ea s-a născut santa Barbara, California, SUA, la data de 25 octombrie 1984.

Leonardo DiCaprio

leonardo-dicaprio_31485169

Sursa foto:  © Denis Makarenko

Leonardo DiCaprio a devenit cunoscut după ce a jucat rolul principal în filme precum „Titanic” sau „Romeo și Julieta”. Devenit actor consacrat acesta s-a remarcat prin foarte multe proiecte de succes, precum „The Wolf of Wallstreet”, „The Great Gatsby”, „Inception” sau, cel mai recent „The Revenant”, pentru care a și câștigat primul său premiu Oscar. Acesta s-a născut în Los Angeles, California, SUA, la data de 11 noiembrie 1974.

Shailene Woodley

shailene-woodley_45279335

Sursa foto:  © Jaguarps

Actrița Shailene Woodley s-a născut la data de 15 noiembrie 1991, în Simi Valley California. Ea a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul lui Tris în seria Divergent, dar și rolul lui Hazel în „The Fault in our Stars”.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Lorde

lorde_lollapalooza_chile

Sursa foto:  © Wikimedia

Tânăra artistă cunoscută după numele ei de scenă, Lorde, s-a născut în Auckland, Noua Zeelandă, la data de 7 noiembrie 1996. Ea a debutat cu piesa „Royals” pentru care a fost nominalizată la trei premii Grammy și continua să fie aclamată pentru muzica pe care o face.

Emma Stone

emma-stone_58056835

Sursa foto:  © Denis Makarenko

Născută în 8 noiembrie 1988 în Scottsdale, Arizona, SUA, Emma Stone a devenit celebră datorită rolului care i-a adus și nominalizări pentru titlul de „Cea mai bună Actriță” din partea Golden Globes. Acel rol este cel al Olive în pelicula „Easy A”, un lungmetraj cu o poveste asemănătoare cărții „The Scarlet Letter” (Litera Stacojie) de Nathaniel Hawthorne.

Ciara

ciara_59314733

Sursa foto:  © Chriscintron

Una dintre cele mai renumite cântărețe RnB, și aclamată pentru stilul ei de dans, Ciara s-a lansat în lumea muzicală cu piesa „Goodies”. Ea s-a născut în Austin, Texas, SUA, în 25 octombrie 1985. Alte piese celebre ale sale sunt „1,2 step”, „Like a boy” sau „Promise”.

Troian Bellisario

troian-bellisario_23344241

Sursa foto:  © Carrienelson1

Rolul care a consacrat-o pe tânăra actriță a fost cel al lui Spencer Hastings, din serialul de mare success „Pretty Little Liars”. Troian Bellisario s-a născut în 28 octombrie 1985 în Los Angeles, California, SUA.

Drake

drake_25685828

Sursa foto:  © Sbukley

Drake este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi ai momentului. Acesta a interpretat piese precum „Started from the Bottom”, „0 to 100” sau „Hotline Bling”. Rapperul s-a născut în 24 octombrie 1986, în Toronto, Canada.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *