logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Celebrități născute în zodia Leu

Zodia leului îi are sub protecția sa pe cei născuți între 23 iulie și 21 august. Un nativ din această zodie va rezona cu alți oameni născuți sub același protectorat zodiacal, acest lucru fiind vizibil prin particularitățile acestei zodii. Iar pentru că celebritățile ne influențează viața fie că vrem, fie că nu, iată câteva celebrități născute în zodia leului.

Daniel Radcliffe

daniel-radcliffe_23042082

Sursa foto: © Featureflash

Ajuns faimos datorită rolului celebrului magician Harry Potter, pe care Daniel Radcliffe l-a interpretat în adaptarea cinematografică a celor 7 cărți scrise de J.K. Rowling. Daniel s-a născut în Fullham, Londra, Marea Britanie, la data de 23 iulie 1989. El va împlini anul acesta 27 ani.

Barack Obama

barack-obama_31949895

Sursa foto: © Rafael Ben-ari

Este al 44-lea președinte al Statelor Unite ale Americii și, totodată, primul președinte de origine African-Americană. Barack Obama este pe punctul de-ași încheia cel de-al doilea mandat la Casa Albă și, alături de soția sa Michelle, este considerat cel mai „cool” președinte al SUA. S-a născut în 4 august 1961, în Honolulu, Insulele Hawaii.

Demi Lovato

demi-lovato_69333374

Sursa foto: © Starstock

Fostul star Disney s-a născut în 20 august 1992 în Albuquerque, New Mexico, SUA. A devenit cunoscută datorită rolului său din filmul Disney „Camp Rock”, însă aceasta și-a continuat cariera în muzică, devenind una dintre cele mai cunoscute vedete pop ale momentului. Demi Lovato suferă de tulburare bipolară, însă se folosește de acest lucru pentru a atrage atenție asupra stigme din jurul bolilor psihice.

Jennifer Lawrence

jennifer-lawrence_62432336

Sursa foto: © Starstock

Actrița este una dintre cele mai cunoscute femei de la Hollywood în acest moment, ea găsind faima cu interpretarea lui Katniss Everdeen în saga „Jocurile Foamei” și continuându-și cariera cu alte roluri importante precum „Mystique” în  seria „X-Men”. Ea s-a născut în 15 august 1990 în Louisville, Kentucky, Statele Unite.

Jennifer Lopez

jennifer-lopez_46357978

Sursa foto: © Jaguarps

Interpreta hitului „Jenny from the block” s-a născut în New York City, New York, SUA la data de 24 iulie 1969. Aceasta a devenit un superstar după ce a interpretat rolul legendarei Selena Quintanilla în filmul biografic despre aceasta. Și-a lansat cariera muzicală la finalul anilor ’90, albumul său de debut conținând piese deja consacrate, precum „If you had my love” și „Waiting for tonight”.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Madonna

madonna_12842139

Sursa foto: © Denis Makarenko

Regina muzicii pop s-a născut în 16 august 1958 în Bay City, Michigan, SUA. Aceasta și-a lansat cariera muzicală în anii ’80, devenind apreciată pentru felul în care aceasta depășea așteptările atât din punct de vedere muzical, cât și al videoclipurilor care îi acompaniau single-urile. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „Like a virgin” sau „Papa don’t preach”.

Anna Kendrick

anna-kendrick_57930977

Sursa foto: © Starstock

Anna Kendrick a devenit cunoscută după ce a jucat rolul lui Jessica, prietena cea mai bună a lui Bella Swan din saga Twilight. Apoi, ea a interpretat rolul principal din Pitch Perfect și Pitch Perfect 2, iar acum cariera ei este în floare. Anna s-a născut în Portland, Maine, SUA la data de 9 august 1985.

Arnold Schwarzenegger

arnold-schwarzenegger_53273102

Sursa foto: ©  Vonora

Celebrul actor care l-a interpretat pe „Terminatorul” s-a născut în Thal, Austria în 30 iulie, 1947. El și-a început cariera ca bodybuilder, însă, mai apoi, el a devenit actor, fiind cunoscut atât pentru seria Terminator, cât și pentru filme precum „Conan Barbarul” sau „Total Recall”. În 2003 el a devenit guvernator al statului american California.

Chris Hemsworth

chris-hemsworth_57065208

Sursa foto: ©  Starstock

Actorul Chris Hemsworth s-a născut în Melbourne, Australia, la data de 11 august, 1983. El a devenit cunoscut după ce l-a interpretat pe Thor în universul cinematic Marvel, însă a mai jucat și în filme precum „Snow White and the Huntsman” sau „Heart of the sea”.

Whitney Huston

whitney-houston_26491602

Sursa foto: © Featureflash

Faimoasa cântăreață R&B a fost cea mai premiată artistă din istorie, ea câștigând diverse premii Grammy pentru piese precum „Hold me” sau „ I will always love you”. Ea a jucat rolul principal în filmul „The Bodyguard”, pe al cărei coloane sonore se afla și cel mai cunoscut cântec al artistei. Ea s-a născut în 9 august 1963 în Newark, New Jersey, SUA și a încetat din viață în 11 februarie 2012 în casa sa din Beverly Hills, California.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *