logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Celebrități născute în zodia Rac

Zodia racului începe în 21 iunie, iar cele mai bune trăsături ale acestor oameni se numără blândețea, înclinarea spre viața familială, dar racul este și puțin imprevizibil. În lumea celebrităților, există multe vedete care sunt un model exemplar de persoană născută în zodia racului și de particularitățile acestei zodii. În cele ce urmează, te invit să descoperi câteva dintre cele mai cunoscute vedete care sunt născute în această zodie:

Selena Gomez

selena-gomez_62734452

Sursa foto: © Starstock

Selena Gomez este cunoscută ca un fost star Disney, jucând rolul principal în seriale precum „Vrăjitorii din Waverly Place”. În prezent, Selena, născută pe 22 iulie 1992 în Texas, Statele Unite ale Americii, este una dintre cele mai în vogă cântărețe de muzică pop. În acest an, Selena va face 24 ani.

Sofia Vergara

sofia-vergara_65903883

Sursa foto: © Starstock

Actrița de origine columbiană a devenit cunoscută pentru umorul său și rolul pe care îl joacă în serialul „Modern Family”. A fost născută în 10 iulie 1972 și împlinește în acest an 44 ani.

Vin Diesel

Vin-diesel_46066642

Sursa foto: © Jaguarps

Actorul, pe numele său real Mark Sinclair, a fost născut în New York City, în 18 iulie 1967. Este cunoscut pentru rolurile pe care le joacă în diverse filme de acțiune, însă și pentru rolul său din seria Fast and Furious. În acest an, el va împlini 49 ani.

Kristen Bell

kirsten-bell_69022834

Sursa foto: © Starstock

Frumoasa actriță născută în Michigan, SUA, împlinește vârsta de 36 ani pe data de 18 iulie. A început să fie cunoscută prin rolul lui Veronica Mars, pe care l-a jucat în serialul omonim.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Ariana Grande

ariana-grande_66926202

Sursa foto: © Starstock

Vocea ei este asemuită cu cea a Mariei Carey, însă Ariana Grande are abia 22 de ani. Cel puțin până în 26 iunie, când va trece la 23 ani. A început să fie cunoscută pentru rolul său din serialul „Victorious” de pe Nickelodeon, însă în prezent este cunoscută pentru abilitățile sale vocale impresionante.

Tom Cruise

tom-cruise_8003370

Sursa foto: © Markwaters

Născut în data de 3 iulie 1962 în Syracuse, SUA, Tom Cruise împlinește, în acest an, vârsta de 54 ani. Actorul s-a remarcat prin roluri din filme celebre precum Top Gun, Mission Impossible sau Jerry Maguire.

Kevin Hart

kevin-hart_44579450

Sursa foto: © Moguldom

Născut în 6 iulie 1979, comedianul de origine americană împlinește în acest an 37 ani. Actorul este cunoscut pentru filme de comedie, precum „Scary Movie” sau „Think like a man” și urmează să reapară pe marile ecrane cu „Central Intelligence” și vocea lui Snowball în „The secret life of pets”.

Jared Padalecki

1024px-Jared_Padalecki_by_Gage_Skidmore2

Sursa foto: © Wikipedia

Actorul, cunoscut pentru rolurile sale din „Gilmore Girls” și Supernatural, s-a născut în data de 19 iulie 1982, în San Antonio, Texas, SUA. El va împlini în acest an 34 ani.

Meryl Streep

meryl-streep_47824829

Sursa foto: © Laurence Agron

Legendara actriță Meryl Streep este și ea născută în zodia racului. Mai exact, ea va împlini vârsta de 67 ani în 22 iunie a acestui an. Câteva dintre peliculele în care aceasta a jucat includ „Into the woods”, „The Iron Lady” sau „The Devil Wears Prada”.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *