logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Compatibilitățile zodiacului chinezesc

Cu siguranță curiozitatea ne-a împins cel puțin pe câțiva dintre noi să verificăm care animal din zodiacul chinezesc corespunde anului nostru de naștere. Fie suntem Maimuțe, fie Șerpi sau Capre, personalitatea noastră, așa cum este ea ilustrată de chinezi, ne poate oferi indicii despre caracterul persoanei potrivite pentru noi.

Folosind compatibilitatea zodiilor, putem verifica dacă relația cu persoana de lângă noi corespunde descrierii zodiacului chinezesc. Se împacă Șerpii cu Bivolii? Dar Dragonii cu Tigrii?

Șobolan

Este mare amator de mâncăruri rafinate, curios din fire, cu o imaginație bogată și devotat familiei. Se împacă foarte bine cu Dragonul, Bivolul și Maimuța, dar Calul nu prezintă interes pentru el.

Bivol

Persoană serioasă, stabilă, cu bun-simț, Bivolul  iubește natura și tradițiile, este credincios și integru. Are o compatibilitate minunată cu Șarpele și Cocoșul, însă Capra îl calcă pe nervi.

Tigru

Impulsiv, aventurier și neînfricat, Tigrul nu se va înțelege niciodată cu Maimuța, dar are relații foarte bune cu cei născuți sub semnul Calului, al Dragonului și al Câinelui.

Iepure

Calm, realist, inteligent, diplomat și fermecător, Iepurele are relații foarte bune cu Oaia, Mistrețul, Capra și Câinele, dar Cocoșul îi face zile fripte.

Dragon

Puternic, înțelept, curajos și exigent, Dragonul se înțelege foarte bine cu Șobolanul, Șarpele și Maimuța, dar Câinele îi dă bătăi de cap.

Șarpele

Cuceritor, rafinat, cu simțul umorului și înțelept, cele mai bune relații ale Șarpelui sunt cu Bivolul și Cocoșul, în timp ce Mistrețul nu este o persoană agreată în jurul lui.

Cal

Loial, elegant, nerăbdător, inteligent și cu putere de convingere, Calul se împacă foarte bine cu Tigrul, Câinele și Capra, însă are relații reci cu Șobolanul.

Capra

Suflet de artist, pașnic, blând, cu gusturi rafinate și multă îndemânare, Capra face casă bună cu Iepurele, Calul și Mistrețul, dar nu se înțelege cu Bivolul.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Maimuța

Cel mai inteligent dintre toate animalele zodiacului, șireată, șarmantă și ironică, Maimuța este compatibilă cu Dragonul și Iepurele, dar nu și cu Tigrul

Cocoș

Sincer, plin de fală, talentat și impulsiv, Cocoșul se înțelege de minune cu Șarpele, Bivolul și Dragonul, dar mai puțin cu Iepurele.

Câinele

Loial, devotat, blând, înțelegător și un prieten de încredere, Câinele se potrivește în relații cu Tigrul sau Calul. Cu Dragonul însă nu va face casă bună.

Mistreț

Amuzant, înțelegător, hotărât, demn, cinstit și responsabil, Mistrețul are ca parteneri ideali Iepurele și Capra, însă se ferește de Șarpe.

Citește și despre compatibilitatea în relație în funcție de Ascendent.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *