Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum știi dacă el dispune de inteligență emoțională?

Simplu, afli ce zodie este, iar dacă se potrivește cu o zodie din cele trei de mai jos, s-ar putea să fi pus mâna pe un bărbat aparte. Dacă nu știi exact ce este inteligența emoțională, dă-mi voie să clarific: este o trăsătură de personalitate care se formată din patru elemente esențiale: capacitatea de a înțelege și exprima propriile emoții, gestionarea corectă a acestora, înțelegerea emoțiilor celor din jur și capacitatea de a folosi această înțelegere pentru crearea de relații pozitive cu cei din jur.

S-ar putea să nu ți se pară mare lucru, dar inteligența emoțională este o calitate pe care nu toată lumea o are la dispoziție și care te ajută enorm în relațiile cu cei din jur. Zodiile, în funcție de caracteristicile fiecăreia, pot oferi răspunsuri cu privire la ce persoană dispune de această calitate.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Iată mai jos un top trei al zodiilor masculine care au o inteligență emoțională ridicată, oferit de garbo.ro:

Racul

Bărbatul Rac este genul de persoană emotivă și sensibilă, motiv pentru care nu te-ai aștepta de la el să aibă parte de o asemenea calitate. Nu te lăsa înșelată însă. Inteligența sa depășește emoțiile, pe care știe să și le controleze într-un mod inexplicabil. Când ai văzut ultima dată un Rac pierzându-se cu firea sau lipsit de empatie pentru cei din jur?

Pești

Bărbatul din zodia Pești este o altă persoană de la care nu te-ai aștepta să aibă inteligență emoțională. Mai degrabă ai crede că nu știe să-și controloze sentimentele și emoțiile în public, dar nu este adevărat. Este romantic, atent cu sentimentele celor din jur, fidel și onest, având nevoie ca aceste lucruri să fie regăsite și în partenera sa.

Fecioară

Bărbatul Fecioară dă adesea dovadă de empatie și înțelegere în relația cu tine și ceilalți. Este o persoană sensibilă, inteligentă și care știe cum să interpreteze semnele celor din jur, ajutându-i să-și exprime mai ușor emoțiile și să se simtă bine în preajma lui. Este devotat, romantic și foarte stabil în relația cu persoana de care se îndrăgostește, așteptând aceleași lucruri și de la femeia de lângă el.

Vezi și care sunt bărbații geloși în funcție de zodie.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Dino

Dino

Dino cunoaşte multă lume bună şi interacţionează foarte bine atât cu bărbaţii, cât şi cu femeile. Este o prezenţă constantă a evenimentelor, de unde se întoarce cu informaţii utile despre conexiunile interumane, de orice fel ar fi ele.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *