Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Relația cu cineva din aceeași zodie

Vorbim despre compatibilitatea între zodii tot timpul, însă foarte rar ne punem problema compatibilității în relațiile în care ambii parteneri sunt născuți în aceeași zodie. Ce se întâmplă în această situație? Avem parte de relația perfectă sau, dimpotrivă, e o relație menită eșecului? Hai să vedem!

Berbec

Datorită faptului că berbecul este una dintre cele mai impulsive zodii, relația ta cu un alt berbec poate lua întorsături urâte. Asta pentru că niciunul nu sunteți dispuși să faceți compromisuri, ba mai mult, aveți tendința să pasați vina de la unul la celuilalt. Ca să faceți relația să meargă, trebuie să remediați rapid certurile pe care le aveți.

Taur

Există scenarii în care o relație între doi nativi din zodia taur poate funcționa. Aceștia trebuie să fie pe aceeași pagină în ceea ce privește relația lor. Dacă tu și partenerul tău vă doriți aceleași lucruri, totul poate fi doar miere, însă dacă aveți idei diferite despre ceea ce vreți pentru relația voastră, niciunul nu va lăsa de la el și încăpățânarea va distruge relația dintre voi.

Gemeni

Partea bună într-o relație între doi gemeni este că vă puteți bucura împreună de evenimentele sociale, fără să existe supărări, pentru că ambii cunoașteți această nevoie. Însă, când vine vorba de stabilirea unei familii, lucrurile se complică, datorită faptului că unul dintre voi trebuie să devină „omul de casă” și niciunul nu este dispus să accepte acest titlu.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro

Rac

Toate indiciile indică o relație perfectă între doi nativi din zodia rac. Asta pentru că amândoi simțiți nevoia de familie și de iubire din partea celuilalt și sunteți dispuși să o împărtășiți. Cel mai mare obstacol pe care trebuie să îl depășiți este legat de scânteia sexuală care tinde să dispară între voi atunci când aveți tendința să vă dădăciți unul pe celălalt.

Leu

Relația dintre doi lei poate provoca scântei.. la propriu. Când vine vorba de chimie sexuală, pasiunea pe care o aveți vă face să vă simțiți minunat împreună, însă Doamne ferește să vreți să fiți în centrul atenției în același timp. Trebuie să aveți grijă la ceea ce spuneți și faceți în timpul unei cerți, altfel puteți strica relația voastră iremediabil.

Fecioară

Două fecioare într-o relație sunt de cele mai multe ori este o pereche ideală… atâta timp cât niciunul dintre voi nu începe să analizeze prea adânc relația voastră. Fecioarele sunt persoane idealiste, deci trebuie să aveți grijă să nu încercați să îmbunătățiți partenerul și să nu criticați prea mult acțiunile celuilalt.

Balanță

Echilibrul perfect poate fi obținut într-un cuplu format din doi nativi din zodia balanței. Sunteți ambasadori ai păcii și totul poate părea perfect la suprafață. În interior însă, stau ascunse toate resentimentele pe care nu vreți niciunul să le împărtășiți. Asta nu este o acțiune sănătoasă și trebuie să profitați de faptul că sunteți pașnici și să împărtășiți tot ce nu vă place unuia la celălalt.

Scorpion

Pasiunea și pericolul primează în relația dintre doi scorpioni. Amândoi partenerii pot deveni posesivi sau geloşi, de aceea este important ca amândoi să cultivați încrederea reciprocă. Ceea ce trebuie să faci este să îi arăți celuilalt că îl iubești, fără să îl suprasaturezi cu asta.

Săgetător

Săgetătorii au parte de o relație ușoară cu alți săgetători. Pot exista discuții aprinse între voi, dar asta nu face nimic mai mult decât să mențină pasiunea aprinsă între voi. Singurul moment în care pot exista probleme în paradis este atunci când unul dintre săgetători vrea să aibă parte de o relație stabilă, iar celălalt încă vrea să „cerceteze” potențiali parteneri.

Capricorn

Doi capricorni și o relație pot fi o combinație reușită datorită faptului că amândoi știți când se poate face un compromis. Sunteți conștienți că amândoi sunteți încăpățânați și încercați să compensați asta în alte aspecte ale relației voastre.

Vărsător

Vărsătorii sunt deschiși la minte și pot accepta diferențele dintre două persoane. Asta-i poate face un cuplu reușit. Pe de altă parte, faptul că niciunul dintre voi nu este genul de om care-și poartă sentimentele pe mânecă, poate pune piedici relației voastre. Încercați să ieșiți din zona de confort și să explorați sentimentele celuilalt.

Pești

Un cuplu de nativi din zodia pești este un cuplu de visători, mereu cu capul în nori. Asta vă poate împiedica să vedeți un adevăr despre partener, ceva ce nu vreți să vedeți. Astfel, vă închideți într-o lume ideală și pot apărea probleme pe parcurs.

 

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro

Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *