logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Relații dificile între zodii

Fiecare cuplu are problemele, certurile și lucrurile sale mai puțin plăcute. Nu cred că se bucură nimeni de relația utopică plină de înțelegere. Cu toate acestea, există cupluri unde neînțelegerile par că sunt mai des întâlnite decât în alte părți. Acestea sunt de regulă cuplurile formate din oameni cu personalități total opuse, care găsesc prea puține puncte comune pentru a avea o relație armonioasă.

Trăsăturile personalității fiecăruia dintre noi, după cum bine știi, pot fi aflate și cu ajutorul zodiacului. Fiecare zodie are caracteristicile sale specifice, iar studiindu-le îți poți da seama de compatibilitatea cu partenerul tău. Iată mai jos trei cupluri de zodii care au cele mai dificile relații.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Berbec – Leu

Rar găsești două personalități mai explozive decât cele ale acestor două zodii. Încăpățânarea, egoismul și dorința de a conduce a fiecăruia dintre cei doi parteneri nu poate duce decât la o relație plină de probleme. Asta nu înseamnă însă că între cei doi nu există iubire. Din contră, pasiunea și apetitul sexual ridicat sunt ingredientele unei relații sexuale incendiare. Problemele lor nu se află în dormitor.

Scorpion – Taur

Din nou, și aici avem parte de un cuplu cu un apetit sexual ridicat, ceea ce nu ridică nicio problemă din acest punct de vedere. Imprudența ambelor zodii însă poate cauza numeroase probleme, pentru că amândoi acționează înainte să gândească. Fidelitatea este încă o problemă care își poate face apariția, ținând cont de faptul că atât Scorpionul cât și Taurul au mari probleme în a se dedica cu totul unei relații.

Rac – Gemeni

Deși vorbim aici despre două zodii ceva mai sensibile și mai emoționale decât cele patru de mai sus, relația lor nu este cu mult mai fericită, fiind afectată de gelozie, de lipsa afecțiunii și de problemele Gemenilor în a se stabili la casa lor. Foarte greu se încheagă între cele două zodii o relație de lungă durată.

Citește și despre cele mai romantice zodii masculine.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *