logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum flirtează fiecare zodie

este anotimpul în care majoritatea dintre noi aleg să se distreze, iar odată cu petrecerile din timpul concediilor, există momente în care fiecare om  alege să flirteze. Ți s-a întâmplat vreodată să flirtezi cu cineva, iar persoana respectivă să nu se prindă? Sau poate e valabilă reciproca. Poate că tu ai fost cel care nu s-a prins de faptul că cineva flirtează cu tine. În orice caz, iată cum flirtează fiecare zodie, ca pe viitor să nu se mai întâmple asta:

Berbec

Un nativ din zodia berbecului nu are timpul și răbdarea necesară pentru a-și crea o strategie și a se ține de ea, așa că îl vei vedea mai degrabă fiind direct la subiect și luându-te prin surprindere cu asta.

Taur

Taurul așteaptă momentul perfect în care să îți arate cât șarm are. El va fi senzual și va aștepta cât timp e necesar pentru a face mișcarea cu care să te cucerească.

Gemeni

Dualitatea gemenilor iese la iveală în stilul acestui nativ de a flirta. Mai exact, el are puterea de a te cuceri din câteva vorbe. Partea proastă e că poate să facă asta și doar din plictiseală, moment în care te-ai putea simți folosit.

Rac

Cel mai afectuos semn al horoscopului este unul care are grijă să nu poată fi refuzat atunci când flirtează. Astfel, va fi precaut când îți va face avansuri, până când ar prinde semnalul tău că lucrurile merg în direcția bună.

Leu

Un leu va fi întotdeauna sincer cu tine atunci când flirtează. Dacă este interesat de tine, el va lua măsuri pentru a-și atinge scopul, așa că nu trebuie să îți faci probleme în privința sincerității.

Fecioară

Nativul din zodia fecioară îți va transmite tot ce e nevoie prin limbajul corpului. Îți va face în clar ceea ce vrea de la tine, chiar și din cealaltă parte a barului. Este o fire curioasă, dar știe cum să te facă și pe tine curios.

Balanță

Flirtul de care ai parte de la o balanță este un amestec între timiditate și avans direct. Partea bună e că va fi dispus să facă acele lucruri mărunte care te fac să zâmbești.

Scorpion

„Împungerea” scorpionului atunci când acesta flirtează se dovedește a fi electrică. Mai mult ca sigur vor exista scântei între voi doi și nu îi vei putea rezista.

Săgetător

Acestuia îi place să se joace prin flirt. Îi place o provocare și se simte bine așa, însă ai grijă, dacă cedezi prea greu, s-ar putea să se plictisească și să meargă mai departe.

Capricorn

Spre deosebire de alte zodii, capricornul va examina toate posibilitățile înainte să pună planul în aplicare. E strategic în modul de a flirta și are câte o mișcare plănuită pentru orice reacție.

Vărsător

Este destul de greu să faci un vărsător să flirteze cu tine. De cele mai multe ori, acesta este modest și nu se implică prea mult în astfel de activități. Desigur, excepția o face momentul în care își dă seama că ești diferit de ceilalți.

Pești

Nativul din zodia peștilor are o putere incredibilă de a menține contactul vizual și de a-l face să pară ceva magic. Poate câteodată, din acest motiv, pot să îți ofere o impresie greșită despre ceea ce vor sau chiar să te sperie.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.