Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
annette-sousa
annette-sousa

Cum își arată afecțiunea fiecare zodie

Toată lumea are sentimente de afecțiune față de persoanele care ne înconjoară, însă nu toți ne arătăm afecțiunea în același fel. Te-ai întrebat vreodată ce influențează felul în care ne comportăm în jurul celor dragi? Noi credem că, pe lângă starea de spirit, o parte mare din comportamentul nostru este predispus la influențe din partea semnului zodiacal sub care ne-am născut, astfel că te invităm să descoperi în cele ce urmează cum își arată fiecare zodie afecțiunea.

Berbec

Nativul din zodia berbec devine super protectiv atunci când ține la o persoană. El este dispus să lupte pentru tine și deși uneori iubește să fie rău cu tine, nu permite nimănui să îți facă asta.

Taur

Atunci când un nativ din zodia taur ține la tine, el te va susține în tot ceea ce faci și își va arăta emoțiile față de tine. Îți acordă mai multă atenție și țin minte o mulțime de detalii pe care tu le poți considera nesemnificative.

Gemeni

Fiind o fire socială, gemenii vor întotdeauna să se distreze alături de persoanele la care țin. Vor să aibă aventuri și să creeze amintiri alături de tine. În plus, te vor încuraja întotdeauna când vei avea nevoie de asta și nu te vor lăsa la greu.

Rac

Fiind un familist convins, nativul din zodia rac este foarte afectuos față de cei la care ține. Acesta este modul său de a le comunica faptul că ține la ei și că vor să fie în prezența lor întotdeauna.

Leu

Dacă un leu ține la tine, el îți va arăta asta în moduri care atrag atenția, pentru că vrea ca acel sentiment să fie în centrul atenției pentru toată lumea. Va fi foarte evident că ține la tine, pentru că îți va acorda mai multă atenție decât altor oameni.

Fecioară

Glumele sunt unda dintre metodele prin care nativul fecioară îți va arăta că îi pasă. Totuși, dacă ai nevoie de seriozitate, este pregătit să îți ofere tot ce poate pentru a te ajuta să treci peste probleme pe care le ai, chiar dacă nu spun asta.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Atunci când un nativ din această zodie ține la tine, el îți va încredința sentimentele și secretele lor. Mai exact, atunci când cineva din această zodie ține la tine, va vrea să îți spună tot ce are pe suflet. Totodată, vor vrea să faci și tu la fel, iar când ai nevoie, știu să te facă să te simți bine.

Scorpion

Un scorpion nu îți va spune niciodată în față că ține la tine. În schimb, el îți va arăta afecțiunea prin gesturi mărunte și atenție. Îți va oferi sfaturi atunci când ai nevoie de ele și va fi acolo pentru tine indiferent de situație.

Săgetător

Săgetătorul ar face orice pentru persoanele la care ține. Acesta dă dovadă de devotament și oferă întotdeauna sprijin și acceptare față de cei la care ține. Așadar, dacă ai un săgetător în viața ta, știi că va fi lângă tine oricând.

Capricorn

Loialitatea este una dintre caracteristicile principale ale capricornului. Dacă ține la tine, acesta va fi alături de tine indiferent de situație. El adoră să-i ajute pe cei dragi, astfel că îți va oferi sfaturi oricând ai nevoie de ele.

Vărsător

Devotamentul vărsătorului este un lucru greu de câștigat, însă, odată ce îl ai, poți fi sigur că va face orice pentru tine. Dacă ești trist, te va face să râzi, dacă ai probleme, te va ajuta să le rezolvi și nu va renunța niciodată la relația voastră.

Pești

Cel mai bun mod pentru ca nativii din zodia pești să își arate afecțiunea față de tine este să fie acolo pentru tine atunci când ai nevoie de ei. De asemenea, ei sunt cei care te întreabă cum te simți atunci când te-aștepți mai puțin.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *