Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
calendar
calendar

Cum îți influențează luna nașterii personalitatea

Despre caracteristicile fiecărui semn zodiacal am tot povestit, trecând prin particularitățile fiecărei zodii, dar și prin diverse situații specifice pentru fiecare zodie în parte. Și totuși, nu ți s-a întâmplat vreodată să se spună ceva despre zodia ta, iar tu să simți că nu e chiar așa? Pe lângă particularitățile pe care fiecare persoană le are, caracteristicile fiecăruia diferă și în funcție de luna în care s-au născut. Astfel, un vărsător și un pești pot fi destul de asemănători în comportament, dacă sunt născuți în aceeași lună – februarie. Iată cum influențează luna nașterii personalitatea:

Ianuarie

Despre oamenii născuți în prima lună a anului, fie că sunt Capricorni sau Vărsători, se spune că dețin următoarele calități: amiabili, încrezători, persistenți.

Februarie

Sinceritatea, talentul și modul în care se fac apreciați de toată lumea sunt cele mai puternice trăsături ale celor din zodia Vărsător sau Pești, născuți în luna Februarie.

Martie

Nativii din zodiile Pești și Berbec, născuți în luna Martie, sunt un exemplu de serenitate, curaj și înțelepciune pentru cei din jur.

Aprilie

Oamenii născuți sub patronajul Berbecului și al Taurului sunt de obicei încăpățânați. Totuși, cei care sunt născuți în aprilie, pot fi blânzi, înțelegători și afectuoși față de cei din jur.

Mai

Născuți în luna mai, nativii din zodia Taur și cei din zodia Gemenilor, dau dovadă de optimism și romantism. Tot aceștia militează în permanență pentru pace.

Iunie

Cei născuți în luna iunie sunt oameni inteligenți, amuzanți și care au un caracter extrovertit. Ei pot fi nativi din zodia Gemenilor sau a Racului.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Iulie

Zodiile Rac și Leu împart calitățile oamenilor născuți în luna iulie. Aceștia sunt sociabili, oameni cărora le place să iasă și să interacționeze cu alții, sunt prietenoși, dar și extrem de muncitori.

August

Oamenii născuți în luna august au obiceiul de a-i încuraja pe cei din jur. Totodată, Leii și Feciorele din această lună, sunt persoane adorabile și creative.

Septembrie

Indiferent că vorbim de Fecioare sau Balanțe, cei născuți în luna septembrie au darul de a fi discreți, cu o gândire practică și pot fi foarte expresivi.

Octombrie

Spre deosebire de nativii Balanță din luna precedentă, cei născuți în octombrie, alături de Scorpionii născuți în această lună, au o atitudine mai degrabă nonșalantă. Totuși, ei au tendința să observe totul și sunt foarte de încredere.

Noiembrie

Despre cei născuți în noiembrie, fie că sunt Scorpion sau Săgetător, se spune că sunt loiali, pasionali și că știu să preia controlul asupra lucrurilor care îi afectează în mod direct.

Decembrie

Ultima lună a anului este împărțită, din punct de vedere al zodiacului, între Săgetători și Capricorni. Despre aceste două zodii se spune că sunt aventurieri, deschiși la minte și că practică toleranța.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *