Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
grup-de-prieteni_23513665
grup-de-prieteni_23513665

Cum se comportă zodiile într-un grup

Fiecare dintre noi are un grup de prieteni în care se simte comod și crede că poate avea un comportament autentic, fără să îi fie frică de eventuale judecăți. Totodată, fiecare prieten aparținător unui grup are un anumit rol în acel grup, acesta fiind dezvăluit fix de personalitatea și de comportamentul autentic al persoanei. Iată care este acel comportament autentic, în ceea ce privește fiecare dintre cele 12 zodii.

Berbec

Nativul din zodia berbec este cunoscut pentru impulsivitatea sa. De aceea, el va fi acel „nebun aventurier” iubit de toți din grup.

Taur

Taurul dă (aproape) întotdeauna dovadă de maturitate în ceea ce privește deciziile sale. Astfel, cei din grup se vor uita în direcția sa când e nevoie de o decizie serioasă sau de un sfat.

Gemeni

Natura socială a gemenilor îi face pe aceștia să fie persoana care e întotdeauna zâmbăreață într-un grup de prieteni. Dacă ai nevoie ca cineva să te înveselească, cu siguranță vei apela la ei.

Rac

Nativul din zodia rac este familist chiar și în ceea ce privește grupul său de prieteni. El va avea grijă ca toată lumea să fie fericită și toți să comunice.

Leu

Dacă ești nou într-un grup, vei știi imediat care este nativul din zodia leu (dacă nu ești tu acela). El va fi cu siguranță în centrul atenției. În jurul său se vor învârti discuțiile sau chiar întâlnirile cu grupul.

Fecioară

Cei născuți în zodia fecioară au tendința să fie mai sensibili atunci când se integrează într-un grup. Ei vor avea grijă ca toată lumea să se simtă inclusă.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Știi deja cât de greu îi e unei balanțe să ia o decizie finală. De aceea, ea va prefera să se plieze pe deciziile luate de restul grupului, atât la discuții, cât și la ieșirile organizate.

Scorpion

Scorpionul va fi întotdeauna acea persoană din grup care va vorbi pasional despre un subiect care îl interesează. Dacă îi place ciocolata, va vorbi atât de intens despre ea în discuția voastră, încât la final, vei rămâne cu poftă de ciocolată.

Săgetător

Spiritul aventurier al săgetătorului face ca acesta să nu se îngrijoreze prea mult de diverse probleme apărute în grup. El va fi fără griji în orice discuție.

Capricorn

În fiecare grup există o persoană care are parte de mai multe reușite decât ceilalți. Este foarte probabil ca acea persoană să fie născută în zodia capricorn.

Vărsător

Sarcasmul este ceea ce îl definește pe vărsător într-un grup. Nimeni nu va ști mai bine să facă haz de situație sau să dea replici acide care să nu fie sesizate de nimeni.

Pești

Visătorul zodiacului este, de obicei, cel mai adorabil din grup. Toată lumea vrea să îl protejeze și să îl dădăcească, exact cum ai face cu un copil drag.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *