Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
ciudat
ciudat

Cum tratează zodiile o situație stânjenitoare

Există anumite lucruri la care te gândești și lucruri care îți scapă sau de care nu ești conștient că le gândești și care dau naștere unor situații ciudate. Aceste trăsături de caracter sunt nesesizate de mulți dintre noi, însă ele sunt confirmate chiar și de astrologi. Astfel, în funcție de zodia ta, poți descoperi în cele ce urmează, care sunt situațiile în care se simte ciudat fiecare zodie și cum reacționează aceasta.

Berbec

Un berbec se va comporta foarte ciudat în situațiile care îl incomodează. Pe lângă gâtul uscat, acesta va deveni agitat și va încerca să își calmeze nervii folosind diverse obiecte cu care să se joace. Atunci când lucrurile scapă de sub controlul unui perfecționist precum berbecul, reacțiile sunt destul de vizibile.

Taur

Atunci când un taur se simte ciudat sau stânjenit, acesta va încerca să iasă din situație neșifonat, folosindu-se de umor sau va schimba subiectul imediat. Pe lângă asta, acea zi va rămâne în memoria sa pentru totdeauna.

Gemeni

Este greu pentru un nativ din această zodie să se simtă ciudat, el fiind extrem de social. Cu toate acestea, atunci când sunt nemulțumiți de o situație, lucrurile pot deveni stânjenitoare. Ei se așteaptă ca viața lor să fie perfectă și să nu se facă greșeli. Nicidecum greșeli stânjenitoare.

Rac

Nu se întâmplă foarte multe situații stânjenitoare în preajma unui nativ din zodia racului, însă, în cazul în care acestea se întâmplă, el va apela cu siguranță la un membru al familiei pentru ajutor.

Leu

Nativul din zodia leu este expert în a crea situații ciudate, dar și în a scăpa din acestea. Folosește umorul mai ofensiv pentru a dispersa tensiunea din încăpere. Pe de altă parte, el e cel care spune lucrurilor pe nume, iar asta îi face pe mulți să îl admire.

Fecioară

O fecioară nu va tăcea niciodată în legătură cu o situație pe care o simte inconfortabilă. De fapt, aceasta va încerca să adreseze problema, să o rezolve și să treacă peste situație în cel mai scurt timp posibil. Alteori, ea va folosi sarcasm pentru a remedia situația.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Dacă o balanță se află într-o situație inconfortabilă, are tendința să vrea să se retragă. Balanța e o creatură timidă, care vrea să evite conflictul și stânjenirea cu orice preț.

Scorpion

Fiind o fire destul de retrasă, nativul din zodia scorpion încearcă să evite să rămână într-o situație ciudată, odată ce simte că a intrat într-o astfel de criză. Iar dacă el este cel care cauzează această situație, va aștepta ca altcineva să îl scoată de acolo.

Săgetător

Săgetătorului i se pare amuzant să creeze situații inconfortabile pentru cei din jurul său, însă, atunci când roata se întoarce, iar el este pus într-o astfel de situație, nu mai este atât de amuzat. Totuși, el recunoaște faptul că este stânjenit și nu încearcă să se ascundă.

Capricorn

Un lucru bun despre capricorni e că o situație ciudată îi face să râdă. De cele mai multe ori ei sunt cei care sesizează că se comportă ciudat sau că îi fac pe alții să se simtă inconfortabil. Asta nu înseamnă însă că se vor opri din ceea ce fac.

Vărsător

Un vărsător nu va vrea niciodată să-și trădeze emoțiile, astfel că va fi foarte greu să îți dai seama când acesta se simte stânjenit. Cu toate acestea, el va deveni frustrat atunci când lucrurile nu-i convin sau nu se derulează așa cum ar trebui.

Pești

Nativii din zodia peștilor au tendința să devină puțin aroganți și să folosească un umor mai sarcastic atunci când simt că se află într-o situație inconfortabilă. Câteodată, însă, acest comportament li se întoarce împotrivă și fac ca lucrurile să devină și mai ciudate.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *