logo
Search
Generic filters
Exact matches only

6 culori din vise și semnificația lor

Cu toții experimentăm visele, dar nu mulți și le mai amintesc. Cu atât mai puțini sunt cei care reușesc să-și amintească culorile visate. Deși cercetătorii susțin că aproximativ 70% dintre visele oamenilor sunt colorate, rareori ne mai amintim aceste culori. Dacă totuși te numeri printre cei care o fac, iată mai jos 6 culori frecvent întâlnite în vise și semnificația lor, conform site-ului whats-your-sign.com.

Roșu

Această culoare semnifică activarea, acțiunea, pasiunea și intensitatea. Datorită faptului că roșu este și culoarea sângelui, se crede că această culoare te menține activ, pregătit și că trebuie să te gândești la lucruri care au nevoie de activare în viața ta. Simbolizează vulcanul, explozia, fierberea de sub suprafață care are nevoie de un impuls pentru a izbucni.

Portocaliu

Simbolizează egalitatea, balanța și comportamentul temperat. Atunci când visezi portocaliu, interpretările spun că trebuie să te gândești la ceea ce este în echilibru sau la lucrurile ce au echilibru în viața ta. Totodată, se referă la temperarea tentațiilor și a obsesiilor pe care le ai.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Galben

Culoarea galbenă în vise semnifică centralizare, concentrare, conștientizare și aducerea aminte a rolului pe care îl ai în viață. Trebuie să te gândești cum poți tu să îi influențezi pe ceilalți în bine și ce poți face ca să câștigi mai multă claritate în viziunea pe care o ai asupra vieții.

Verde

Este culoarea care simbolizează maturitatea, prospețimea, vindecarea, dragostea, dăruirea și inspirația. Apariția sa în vise te îndeamnă la meditație și la stabilirea relațiilor cu cei dragi, probabil rupte în trecut.

Albastru

Simbolizează gândurile, ideile, visurile, aspirațiile tale, precum și abilitatea de a ajunge acolo unde îți propui. Este culoarea care apare artiștilor și oamenilor care de regulă îi inspiră pe ceilalți. De aceea, interpretările spun că trebuie să te întrebi ce fel de idei putem împărtăși cu ceilalți pentru a face lumea un  loc mai bun.

Indigo

Interpretările susțin că indigo-ul are legătură cu puterea fizică a persoanelor, dar și cu viziunea spirituală a acestora. Dacă visezi în indigo, ar trebui să te întrebi ce scop au visele tale, ce anume îți transmit și cât de mult te poți încrede în instinctele tale.

Spune-ne și tu în comentariile de mai jos care este părerea ta despre astfel de interpretări și dacă ar trebui sau nu să le credem.

Citește și despre visele în perspectiva religiei ortodoxe.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.