Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Semnificația animalelor în vise

Cei care se ocupă cu studiul viselor oferă mai multe exemple de animale des întâlnite în visele oamenilor, precum și explicații cu privire la semnificația acestora. Ei susțin că animalele joacă un rol important în descifrarea propriei personalități, astfel încât apariția acestora poate oferi informații relevante despre starea de spirit a unei persoane sau despre emoțiile cu care aceasta se confruntă. Iată mai jos o scurtă listă cu simbolismul animalelor în visele noastre, conform site-ului whats-your-sign.com.

Broaștele reprezintă binecuvântările, dragostea și prosperitatea. Dacă visezi că ții în mână o broască înseamnă că cea mai dragă dorință a ta se va îndeplini. Nu te baza însă pe câștigurile la loto sau găsitul unui plic cu bani pe stradă.

Câinii reprezintă prietenia și loialitatea. Dacă auzi câini care latră (și nu sunt cei de pe stradă) înseamnă că ai de a face cu bârfe în viața reală, îndreptate către persoana ta. Dacă te mușcă un câine în vis înseamnă că te simți vinovat de un anumit lucru.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Urșii care îți apar în vise simbolizează calmul, atitudinea stoică și puterea. Interpretările spun că dacă visezi urși este timpul pentru puțină introspecție și meditație asupra propriei persoane. Dacă visezi un urs care te urmărește, s-ar putea să fugi de fapt de o anumită problemă din viața ta pe care nu ai curaj să o înfrunți. Oricum ar fi, nu te opri niciodată când un urs te urmărește, fie în vis, fie în realitate.

Furnicile simbolizează o stare de spirit iritantă. Dacă visezi furnici, înseamnă că un anumit gând, o situație sau o persoană enervantă nu îți dă pace. Se poate să ai o treabă nefinalizată, o relație incertă sau pur și simplu foarte mult de muncă la servici.

Elefanții semnifică puterea și abilitatea de a trece peste toate încercările care ți se vor pune în cale în perioada ce urmează. Elefanții reprezintă puterea, suveranitatea, stabilitatea și tenacitatea, arătându-se celor care au potențial de lideri.

Pisicile reprezintă în vis puterea feminină, cunoașterea și protecția spirituală. Pisicile albe reprezintă stări de conștientizare, în timp ce pisicile negre semnifică secrete ascunse. Pisicile domestice reprezintă confortul din viața ta.

Spune-mi în comentarii dacă te încrezi în aceste semnificații și dacă vreodată astfel de vise s-au adeverit.

Află mai multe și despre diferențele dintre visele bărbaților și a femeilor.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Dino

Dino

Dino cunoaşte multă lume bună şi interacţionează foarte bine atât cu bărbaţii, cât şi cu femeile. Este o prezenţă constantă a evenimentelor, de unde se întoarce cu informaţii utile despre conexiunile interumane, de orice fel ar fi ele.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *