Fericirea fiecărei zodii

fericire-absoluta
[adrotate banner="3"]

Te întrebi ce ai nevoie pentru a fi fericit? Răspunsul ar trebui să fie deja în mintea ta și să excludă lucrurile simple de care toți avem nevoie. Care sunt lucrurile extra care te fac să fii un om fericit? Ei bine, fericirea fiecărei zodii este determinată de dorințele pe care le are, dar și de trăsăturile principale ale acesteia. Iată deci ce anume face ca nativul fiecărei zodii să fie fericit:

Berbec

Nevoia ta acerbă de competiție, face ca tu să fii fericit atunci când faci provocări, pornești în aventuri sau îți depășești limitele în orice fel. Îți place sentimentul pe care îl ai atunci când câștigi, mai ales dacă știi că ai muncit din greu pentru asta.

Taur

Întreaga lume pare un stres pentru tine, așa că fericirea e acasă, în locul în care te refugiezi pentru relaxare. Acolo te înconjori de lucruri frumoase și activitățik care te fac să zâmbești.

Gemeni

Fericirea înseamnă pentru tine să poți purta o conversație reală cu cineva Atunci când ești provocat la nivel intelectual simți cum sufletul tău se hrănește cu fericire. Bineînțeles, asta în condițiile în care și interlocutorul tău este la fel de angajat în discuție.

Rac

Familia e cel mai important lucru pentru tine, așa că nu este de mirare că ești cel mai fericit atunci când îi ai aproape. Vrei ca oamenii la care ții să se simtă protejați și în siguranță și nu te dai în spate de la a le oferi un umăr pe care să plângă.

Leu

Regele zodiacului, îți dorești să fii întotdeauna în centrul atenției, iar atunci când cei care te înconjoară se uită la tine cu admirație, te simți cu adevărat împlinit. Toată atenția și complimentele pe care le primești îți întăresc starea de fericire.

Fecioară

Ca să te simți fericită, simți nevoia să primești recunoaștere pentru tot binele pe care îl faci. Vrei ca cei pe care îi ajuți să îți spună cât de bună ești la asta. Practic, dacă ai putea, ai fi cea mai fericită să fii geniul lumii.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe BunaDimineata.ro.

Balanță

Fericirea pentru tine înseamnă pace și dragoste. Asemeni hipioților din anii 60, ai tendința să te simți depășită de situație atunci când există un conflict în preajma ta. În schimb, dacă ai un partener cu care să împarți sentimente pozitive, ești cea mai fericită persoană din lume.

Scorpion

Nu îți place minciuna și adevărurile ascunse, așa că te face fericit atunci când cineva îți spune verde în față ce simte, indiferent dacă îți este pe plac sau nu. Partea interesantă e că deși aștepți asta de la toată lumea, tu nu ești dispus să faci la fel pentru alții.

Săgetător

Ești un aventurier. De aceea, lucrul care te face fericit e să explorezi tot ceea ce poți. Să pornești într-o călătorie cu siguranță îți aduce un fragment de fericire în suflet .

Capricorn

Adori să fii în control. Acestea sunt momentele în care te simți cel mai fericit. Dacă poți controla acțiunile tale și ale celor din jur, dacă poți ține sub control o situație periculoasă sau dacă poți face ca totul să meargă ca uns, atunci te simți împlinit.

Vărsător

Independența e lucrul care îți dă cea mai mare fericire în viață. Adori să fii de capul tău, rezolvând cine știe ce problemă de gândire sau descoperind cum să îmbunătățești lumea. Ești extrem de fericit atunci când primești flexibilitatea să poți face asta.

Pești

Ai nevoie de un mijloc prin care să te exprimi artistic așa că ești cel mai fericit atunci când poți să creezi fără să fii deranjat. Adori să te pierzi într-o lume artistică pe care numai tu o cunoști!

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe BunaDimineata.ro.

Comentarii

Please enter your name here
Please enter your comment!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Aflați cum sunt procesate comentariile dumneavoastră.