logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Bărbatul versus femeia fiecărei zodii

Caracteristicile fiecărei zodii prezintă trăsături asemănătoare atât pentru femei, cât și pentru bărbați, în cea mai mare parte. Însă, există câteva trăsături principale care diferă de la un sex la celălalt. Iată care e principala trăsătură a femeii și bărbatului din fiecare zodie!

Berbec

Bărbatului din această zodie nu-i plac femeile care se agață de el sau cele care îi invadează spațiul intim. Pe de altă parte, femeia berbec are nevoie de un bărbat adevărat, nu de un copil. Este destul de dificilă.

Taur

E foarte ușor să te lași dus de val când ești cu o femeie născută în zodia taur. Este tipul acela de femeie căreia îi place să se relaxeze fără machiaj, cu pantaloni de trening și părul prins. Iar bărbatul taur menține controlul asupra vieții sale, având principii bine definite. Este un om care se ține de cuvânt.

Gemeni

Bărbatul nativ zodiei gemeni este inteligent, versatil și dă dovadă de maturitate și informat. În ceea ce privește femeia gemeni, vei avea parte de ce-i mai bun din două lumi. Însă, dacă te pui cu ea, îți va toca capul.

Rac

Femeia rac este cel mai bun partener. Ea știe cum să își satisfacă bărbatul astfel încât să nu fie nevoit să caute în alte părți. În mintea bărbatului rac vei fi mai presus decât orice. El este un gentleman perfect și nu îşi lasă temperamentul să intervină între voi.

Leu

Bărbatul din zodia leu este o prezență puternică, cu o dorință sexuală intensă. Pe de altă parte, femeia leu este conducătorul în relația voastră. Știe să conducă cu un pumn de fier.

Fecioară

Femeia din zodia fecioară este considerată una dintre cele mai sexy zodii. Este o domnișoară în societate, dar o bestie în pat. Bărbatul fecioară are standarde foarte înalte când își alege partenera de viață. Totodată, el are tendința să fie foarte activ implicat în relație.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Bărbatul balanță est unul de vis: și frumos, și romantic, în timp ce femeia balanță este o zeiță a iubirii.

Scorpion

Femeia scorpion este seducătoare, intuitivă, pasionată, sensibilă, dar în același timp și neînfricată. Bărbatul scorpion este nebun atunci când îl enervezi, dar pe de altă parte, nu vei găsi un bărbat mai loial.

Săgetător

Bărbatul săgetător este un explorator și are o mentalitate înclinată spre câștig. Femeia săgetător e copilă la inimă, dar nesăbuită la vorbă. Nu poate fi ținută în frâu.

Capricorn

Femeia capricorn este independentă, sigură pe ea și poate fi intimidantă câteodată. Și bărbatul capricorn este sigur pe el, are țeluri pe care vrea să le atingă și nu se plânge altora când lucrurile nu merg cum vrea el.

Vărsător

Nu contează cât de mult te iubește femeia născută în zodia vărsător, dacă i-ai greșit cu ceva, nu te poate ajuta nimeni. Poate deveni agresivă. Bărbatului din zodia vărsător îi place să se prefacă că nu îi pasă, dar poate deveni unul dintre cei mai dulci bărbați pe care îi întâlnești.

Pești

Bărbatul pești se gândește întâi la fericirea ta, pentru că fericirea ta îl face fericit. Femeia din zodia pești este cu picioarele pe pământ și iubește lucrurile simple.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.