Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Ce fel de prieten ești în funcție de zodie

Omul este o fire prietenoasă, iar pe parcursul vieții poate lega între 300-400 de prietenii. În mod evident, nu toate aceste prietenii rezistă în timp, însă câteva sunt prietenii pe care le vei prețui toată viața. Te-ai întrebat vreodată ce fel de prieten ești pentru cei din jur? În funcție de zodia ta, iată ce caracteristici prietenoase ai:

Berbec:

Cei din jurul tău apreciază faptul că ești un prieten care își spune părerea sinceră fără judecăți. Ai obiceiul să nu judeci oamenii și să îi aperi atunci când sunt judecați de alții.

Taur:

Ca și prieten, ești omul care nu ține cont că e 4 dimineața ca să sară în ajutorul celor dragi. Vei fi întotdeauna acolo pentru cei ce au nevoie de tine pentru a se simți mai bine sau mai în siguranță.

Gemeni:

Ție îți place distracția! Cei din jurul tău cred că ești genul de prieten cu care nu se pot plictisi niciodată. Nu pentru că petreci tot timpul, ci pentru că știi cum să creezi momente prețioase.

Rac:

Oamenii spun despre tine că îți pasă foarte mult de bunăstarea celorlalți. Ești afectat de aparențe și te asiguri că, cel puțin la suprafață, totul pare perfect în prieteniile tale.

Leu:

Nimeni nu se poate pune cu prietenii tăi și să scape teferi din situația asta. Ești un prieten de încredere, pe care ceilalți se pot baza, dar și un prieten cu care cei din jurul tău se pot distra.

Fecioară:

Ești genul de prieten care îi ajută pe alții să își stabilizeze viața și să își adune gândurile și problemele. Câteodată chiar cu prețul unui dezastru în propria viață.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță:

Ești o persoană care pune accent mare pe caritate și devotament. De asta, ca prieten, obișnuiești să pui nevoile celor de lângă tine în fața nevoilor personale.

Scorpion:

Una dintre calitățile tale cele mai statornice este faptul că ești dispus să faci orice pentru prietenii tăi. Pentru oamenii din jurul tău, ești un prieten care nu e ușor de uitat.

Săgetător:

Ești o persoană aventuroasă. Asta înseamnă că ești genul de prieten care îi faci pe alții să râdă, chiar și atunci când le vine să plângă.

Capricorn:

Ești o persoană care știe să își găsească succesul. Ca prieten, conduci prin exemplu și îi determini pe cei de lângă tine să obțină ceea ce își doresc, oferindu-le motivație.

Vărsător:

Ești un prieten de care cei ce te înconjoară sunt mândri. Nu ești genul de persoană care să îi facă pe alții de rușine. Poți oricând să te comporți prostește în jurul prietenilor tăi știind că ei nu te vor judeca.

Pești:

Ești inspirațional pentru prietenii tău. Ești considerat un prieten talentat și care știe întotdeauna ce trebuie să zică pentru a-i face pe alții să se simtă mai bine.

Citește și Obiceiuri proaste în funcție de zodie

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *