Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cea mai mare frică a zodiei tale

Frica este primul lucru care te ține departe de atingerea scopului tău. Așadar, ca să atingi succesul, trebuie să îți depășești frica, însă, ca să faci asta trebuie să știi înainte de toate de ce anume îți e frică. De cele mai multe ori, frica este una blocată în subconștient, o frică pe care nici nu îți dai seama că o ai. Din fericire, astrele îți pot spune mai multe despre frica ta necunoscută și despre cum să o învingi.

Berbec

Berbecul este o fire impulsivă, preferă să rezolve problemele imediat ce acestea apar. Totuși, atunci când acționezi știi exact care e rezultatul pe care te aștepți să îl obții. Frica ta iese la suprafață atunci când nu știi ce consecințe vor avea acțiunile tale. Încearcă să mai scazi din impulsivitate, măcar în situațiile pe care nu le-ai mai întâlnit până acum.

Taur

Taurul se avântă cu capul înainte când vine vorba de munca sa. Nu ești un om care să se tragă înapoi de la nimic din ceea ce trebuie făcut pentru a obține rezultatele dorite. Tocmai de aceea, frica ta este ca nu cumva să nu îți fie răsplătită munca, mai ales atunci când depui eforturi foarte mari în acea privință.

Gemeni

Nativul din zodia gemeni este o fire socială și nu poate trăi fără să interacționeze cu cât mai mulți oameni pe parcursul vieții. Când vine, însă, vorba despre oamenii în care nativul din zodia gemeni își depozitează încrederea, cercul devine instant foarte restrâns. Asta pentru că îți e frică să nu ai încredere în oamenii nepotriviți. Nu vei putea ști niciodată dacă un om este complet de încredere sau nu, însă îi poți crea un test în urma căruia să hotărăști dacă merită să îi acorzi o șansă de încredere sau nu.

Rac

Racul își iubește familia și oamenii apropiați și este pregătit să facă tot ce îi stă în putință pentru a-i mulțumi pe aceștia. Tocmai din acest motiv, îți e frică ca nu cumva cei dragi să nu te includă în viața lor așa cum îi incluzi tu. Încearcă să stabilești care sunt lucrurile pe care nu vrei să le ratezi în viața celor dragi și care sunt lucrurile pe care nu vrei ca cei dragi să îi rateze în viața ta. Apoi, mărturisește-le asta celor dragi.

Leu

Leul vrea întotdeauna să fie în centrul atenției, însă își dorește ca acea atenție să fie una pozitivă, pe care a creat-o singur. Îți e teamă să nu devii centrul atenției într-o manieră negativă și să nu devii o povară pentru cei la care ții. Atâta timp cât ești conștient de ceea ce faci, vei reuși să fii un bun lider, nu o povară, așa că nu îți fă griji.

Fecioară

Nativul din zodia fecioară este fericit când dă peste persoane pe care le consideră speciale și iubește să aibă aproape acei 3-4 oameni fără de care nu ar putea trăi. Frica ta este bazată pe inconsistența sentimentelor dintre tine și acei oameni. Mai exact, părerea ta despre aceștia are voie să se schimbe, însă nu vrei ca părerea lor despre tine să se schimbe.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Echilibrul este elementul principal din viața unei balanțe. Tu duci o viață cât de echilibrată poți, încerci să îți îmbini armonios viața socială cu cea familială și cea profesională, însă uneori ai așteptări prea mari. Frica ta este legată de posibilitatea ca tu să nu te poți bucura de fericirea pe care simți că o meriți. Încearcă să te bucuri mai mult de ceea ce există deja în viața ta, fără să te gândești la ceea ce ar putea fi.

Scorpion

Scorpionul e de obicei foarte intuitiv, însă poate interpreta greșit cea ce îi spune intuiția. Totuși, datorită acestei abilități are tendința de a manipula lumea. Frica ta este legată fix de posibilitatea că, prin firea ta manipulatoare, să nu rănești oamenii pe care îi ai alături. Încearcă să nu mai supra analizezi lucrurile așa cum o faci acum și să îți asculți intuiția în ceea ce îți spune, însă nu te folosi de ceea ce simți pentru a-i convinge pe cei din jur să te urmeze.

Săgetător

Nativul din zodia săgetător este un aventurier care se hrănește de pe curiozitatea a ceea ce urmează să vadă. Frica ta este legată de rutină și de imposibilitatea de a avea acea aventură. Dacă te simți blocat într-o rutină, încearcă să faci o schimbare, oricât de mică ar fi aceasta. O pauză e de asemenea binevenită.

Capricorn

Capricornul este o fire independentă care se simte bine rezolvându-și singur problemele. Cea mai mare frică a ta este sentimentul de neputință. Atunci când simți că nu poți face nimic pentru a rezolva problema, nu-ți fie frică să ceri ajutor, pentru că asta te poate pune înapoi pe drumul spre independență.

Vărsător

Vărsătorul este un altruist care vine întotdeauna cu soluții inovatoare pentru problemele altora. Când vine vorba de cea mai adâncă frică a ta, este aceea că te vei pierde pe tine încercând să-i ajuți pe cei din jur. Încearcă să fii mai selectiv cu oamenii pe care îi ajuți, iar totodată să te ajuți și pe tine, sau măcar să ceri ajutorul atunci când ai nevoie de acesta.

Pești

Natura empatică a nativului îl poate trimite pe drumuri pe care nu își bănuia că o să ajungă. Ție îți e frică de posibilitatea ca acel drum să fie unul greșit, iar tu să regreți că ai luat acel drum doar când este prea târziu și nu te mai poți întoarce. Ca să te ferești de asta încearcă să ții cont mai puțin de empatie și mai mult pe propria gândire. Totodată încearcă să analizezi fiecare pas pe care îl faci înspre rezolvarea problemei, ca să te asiguri că ai luat decizia corectă.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *