Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cele 12 zodii și simțul umorului

Fiecare zodie are propriul ei simț comic, acesta fiind explicat de astrologi prin aspectarea pozitivă a planetelor Mercur, Jupiter sau Uranus.

Orice nativ vine și cu partea lui de umor căpătată prin experiența de viață, astfel că pot exista niște combinații foarte interesante în ceea ce indică astrele și personalitatea oamenilor „șlefuită” de viață.

Berbecul are de obicei un simț al umorului care apare spontan și principala sa armă este cuvântul. Îi place ca toți din jurul său să se simtă bine și nu se va sfii să facă pe bufonul dacă el crede că va ajunge la acel rezultat.

Dacă o cunoștință de-a lui este supărată de ceva, Berbecul va simți imediat acest lucru și va încerca să îi facă ziua mai bună.

Taurul are mai degrabă un fel de umor observațional. Se poate întâmpla de multe ori ca ei să fie foarte amuzanți prin ceea ce fac sau zic fără a avea nicio intenție în acest sens. Este important faptul că au puterea să râdă de ei însiși în astfel de momente.

De asemenea, se spune că Taurii au inventat bancurile mai deocheate pentru că ei sunt mari amatori de plăceri cu precădere fizice.

Gemenii folosesc dialogul ca și armă umoristică. Faptul că au o personalitate duală le oferă libertatea de a înțelege o informație în două moduri diferite. De obicei rețin foarte ușor bancuri și pot râde de aproape orice. Jocurile de cuvinte sunt o altă modalitate prin care aceștia își exprimă umorul.

Racul poate râde de el însuși și folosește de multe ori cuvinte cu sens peiorativ. Unele dintre cele mai simple trucuri din apanajul lor sunt câte o expresie facială amuzantă sau pur și simplu se prefac a fi serioși când de fapt nu sunt.

Leul are un simț al umorului asemănător cu Berbec, însă excluzând de aici atacul la persoană pe care îl practică de multe ori acesta din urmă. În cazul acestei zodii avem un spectacol mai artistic, în care vedem o caricatură exagerată a realității. Personalitatea nativului face deliciul publicului.

Fecioara are un stil mai deosebit de umor. De obicei sunt critici și au schimbări bruște de atitudine astfel că nu știi prea des când râd de tine sau când chiar se plâng de unele lucruri.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanța se bazează pe umorul sarcastic și explorează de multe ori viața de cuplu sub toate fațetele ei. Sunt aproape imposibil de oprit atunci când încep să își spună poveștile și glumele.

Scorpionul este cel mai sarcastic semn din zodiac. Câteodată folosește acest lucru într-un mod pozitiv, însă de multe ori își folosesc prea mult din „venin”. Oricum sunt destul de comici și nimeni nu se poate plictisi în preajma lor.

Săgetătorul  are momente când exagerează,  însă nativii acestei zodii nu încearcă decât să aducă buna dispoziție în jurul lor. Orice lucru din viață poate fi transformat într-o experiență amuzantă, mai ales prin modul în care aceștia reușesc să povestească întâmplările.

Capricornul pare a fi cea mai serioasă zodie și ceilalți cu greu vor descoperi ceea ce îl face să râdă. Pot fi foarte buni jucători de poker mai ales datorită mimicii care îi ajută chiar și atunci când ar trebui să râdă cu gura până la urechi.

Vărsătorul are un umor natural deosebit așadar nu trebuie să facă mari eforturi pentru a fi percepuți ca fiind amuzanți. De multe ori se simt dezorientați atunci când toată lumea râde de ceea ce spun ei astfel încât vor lua o pauză pentru a râde și ei.

Peștii sunt experți la autocritica artistică exprimată în cel mai hazliu mod cu putință. Au răbdare să îți capteze atenția și să te facă să râzi dacă asta și-au propus.

Citește și despre cele mai nonconformiste zodii.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Dino

Dino

Dino cunoaşte multă lume bună şi interacţionează foarte bine atât cu bărbaţii, cât şi cu femeile. Este o prezenţă constantă a evenimentelor, de unde se întoarce cu informaţii utile despre conexiunile interumane, de orice fel ar fi ele.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandări