Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cele mai romantice zodii masculine

Romantismul este una dintre trăsăturile importante pe care femeile le caută în bărbați. Totodată, este și una destul de rară în zilele noastre. Fetele visează la cavaleri pe cai albi și cu brațele pline de trandafiri, pe când băieții visează cu totul altceva. Chiar și așa însă, bărbații romantici nu au dispărut, iar pentru a avea mai multe șanse de a găsi unul puteți verifica lista de mai jos, completată conform analizelor de personalitate ale astrologiei.

1. Rac

Familist convins, Racul este cea mai romantică zodie masculină, conform horoscopului. El caută stabilitatea într-o relație, întemeierea unei familii și liniștea căminului, motiv pentru care încearcă constant să-ți țină iubita/soția cât mai fericită. Firea lui sensibilă și emoțională duce inevitabil către romantism. Racul este alegerea perfectă pentru voi dacă sunteți amatoare de romantism și vă doriți un bărbat atent la acest aspect.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

2. Berbec

Deși foarte pretențios în ceea ce privește femeile, Berbecul își va dezvălui partea romantică o dată ce o găsește pe cea potrivită. Din păcate pentru el, firea lui încăpățânată și impulsivă îndepărtează foarte multe femei înainte ca acestea să aibă vreo șansă la inima lui.

3. Vărsător

Bărbatul Vărsător nu este omul care să-și exprime cu ușurință sentimentele. Asta nu înseamnă că ele nu există. Cu el însă, trebuie să ai răbdare și să-i citești sentimentele prin comportament, care adeseori dovedește o fire romantică. Nu te va încânta prin cuvinte foarte bine alese, dar gesturile sale romantice vor fi nelipsite pe perioada întregii voastre relații.

4. Leu

În ciuda personalității dominante pe care o manifestă bărbatul Leu, acesta niciodată nu va uita de aspectul romantismului. Relația cu el s-ar putea să-ți dea destule bătăi de cap din cauza firii sale egoiste, dar toate problemele își găsesc rezolvarea prin atenția pe care ți-o oferă.

Se încadrează iubitul tău în vreuna dintre zodiile de mai sus?

Citește și despre cele mai slabe zodii masculine în pat.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Dino

Dino

Dino cunoaşte multă lume bună şi interacţionează foarte bine atât cu bărbaţii, cât şi cu femeile. Este o prezenţă constantă a evenimentelor, de unde se întoarce cu informaţii utile despre conexiunile interumane, de orice fel ar fi ele.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *