logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum spune fiecare zodie „Te iubesc”

Fiecare dintre noi își arată afecțiunea față de persoanele dragi în modul lui: unii o spun direct, alții o arată prin gesturi și așa mai departe. În funcție de zodie pot fi anumite asemănări între modul în care fiecare dintre noi își declară iubirea. Iată care este maniera în care fiecare zodie își demonstrează afecțiunea:

Berbec:

Berbecul îți va spune „te iubesc” în mijlocul unei cerți, atunci când vrea să oprească discuția. Este modalitatea lor de a-ți arăta că nu vor să se certe.

Taur:

Nativul din zodia taur te va scoate la o întâlnire și, prin comportament, va face ca ție să îți fie imposibil să nu prinzi drag de el. Când îți e drag, trebuie să știi că tu i-ai fost drag(ă) prima dată nativului taur.

Gemeni:

Trebuie să știi că nativul din zodia gemeni nu glumește când îți spune că te iubește, chiar dacă îți spune asta într-o așa manieră încât te face să crezi că e glumă. Face asta pentru că e nesigur de reciprocitatea sentimentului.

Rac:

Racul este o zodie sinceră și directă. Pentru a se asigura că nu există semnale amestecate, racul îți va spune direct că te iubește.

Leu:

Nativul din zodia leu este ceva mai orgolios. Deși simte că te iubește, acesta nu va spune nimic până nu îți declari tu iubirea prima dată. Abia apoi îți va spune că te iubește.

Fecioară:

Fecioara e o zodie timidă. Va fi ceva mai reticentă în a-ți spune că te iubește, prima dată când face asta. Însă, odată ce o spune, poți fi sigur(ă) că asta vrea să spună și că nu se răzgândeşte.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță:

Unei balanțe îi vine foarte natural să își exprime sentimentele. Nativul din această zodie îți va declara iubirea de câte ori are șansa să facă asta.

Scorpion:

Iubirea e un lucru foarte serios pentru un nativ din zodia scorpionului. De aceea el îți va spune că te iubește doar atunci când ai dovedit că poate avea încredere în tine.

Săgetător:

Săgetătorul te va „împunge” cu tachinări și comportament jucăuș ca să îți arate că te iubește. Se va distra și te va face să râzi.

Capricorn:

Un nativ din zodia capricorn trebuie să fie 100% convins de sentimentele sale înainte să le comunice mai departe. Astfel, își va testa și analiza sentimentele înainte să îți spună că te iubește.

Vărsător:

O persoană născută sub această zodie își va „vărsa” sentimentele în momentul în care te aștepți cel mai puțin. Totuși, nu aruncă vorbe fără să fie convins că așa este.

Pești:

Cineva din zodia pești îți va arăta că te iubește făcând lucruri mici pentru tine, în mod regulat. Așadar, ca să recepționezi mesajul, acordă puțină atenție lucrurilor banale.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *