Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Frica fiecărui semn zodiacal

Cu toții avem momente de frică, sunt acele momente în care nu știm ce urmează să se întâmple, acele momente de panică, în așteptarea unui rezultat și așa mai departe. Aceste frici sunt diferite de la om la om, însă sunt în mare parte influențate de personalitate. Iar personalitatea fiecăruia dintre noi este influențată de semnul zodiacal sub care ne-am născut. Așadar, hai să aflăm împreună care e cea mai mare frică a fiecărei zodii.

Berbec

Zodia berbecului este reprezentată de oamenii cei mai impulsivi. Aceștia sunt oamenii care prima dată acționează și abia apoi gândesc. Sunt oameni în constantă mișcare, pregătiți pentru orice, lideri înnăscuți și curajoși. Singurul lucru care îi sperie este calmul, ideea de a sta într-un loc fără prea multă activitate și în care trebuie să se complacă.

Taur

Nativii din această zodie prezintă poate cea mai intensă variantă de încăpățânare. Unui taur îi place stabilitatea, sentimentul de siguranță, planificarea și organizarea. Acesta se simte atacat și se înspăimântă oricând vine vorba de o schimbare, chiar și atunci când schimbarea se face în bine, cum ar fi o avansare la locul de muncă.

Gemeni

Gemenii sunt ființe foarte sociale, care nu stau în același loc pentru prea mult timp. Le place să exploreze, să comunice și asta îi face să schimbe subiectul conversației destul de des, având o mulțime de curiozități în minte. Frica lor se materializează în lipsa de subiecte de conversație sau lipsa de socializare. Gemenilor le e frică să facă o decizie care să-i facă să se stabilească pe o singură chestie.

Rac

Nimeni nu iubește siguranța propriului cămin și a propriei familii mai mult decât nativul din zodia rac. Carapacea acestuia (casa) este tot ce are mai prețios – lucrul care îi oferă siguranța. Așa că nu e de mirare faptul că unui rac îi e frică să piardă exact asta, siguranța unei familii și a unui loc pe care să-l numească acasă.

Leu

Regele zodiacului este curajos și nu îi e teamă de nimic! Oare? Nativul din zodia leu are nevoia de a conduce, de a inspira și de a fi în centrul atenției. El își va concentra toată puterea de muncă pentru a obține asta, așa că singurul lucru care îl sperie, și care îl motivează, este posibilitatea ca el să nu fie în centrul atenției așa cum își dorește.

Fecioară

Poate cel mai critic semn zodiacal din cele 12 este Fecioara. Nativii din această zodie sunt, de cele mai multe ori, perfecționiști și extrem de bine organizați. Dacă vrei să superi o fecioară, tot ce trebuie să faci e să muți ceva din locul în care l-a pus. Astea fiind spuse, cea mai mare frică a unei fecioare e haosul, dezorganizarea.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Echilibrul și dreptatea sunt tot ceea ce contează pentru un nativ din zodia balanță. El trebuie să aibă un partener cu care să împartă totul, trebuie să vină cu rezolvări pentru problemele pe care le întâmpină pe parcurs. Cel mai rău lucru care i se poate întâmpla, și cel de care îi e cel mai frică, este să fie singur, sau să existe un dezechilibru sau o nedreptate.

Scorpion

Cei născuți în zodia scorpionului sunt, de obicei, oameni cărora le place controlul și sentimentul de reciprocitate. Se spune despre un scorpion că are sentimentele la extreme, ori te place ori nu, însă nu există cale de mijloc. Scorpionul are obiceiul de a fi posesiv și dominant, tocmai pentru că îi e frică să fie rănit și înșelat (indiferent dacă vorbim de partenerul amoros sau de un prieten care trădează).

Săgetător

Săgetătorul este o fire aventuroasă, electrică chiar, care odată ce a țintit ceva, nu se va lăsa până când nu obține acel lucru. De cele mai multe ori, aceştia sunt plini de pozitivitate. Fiind o fire aventuroasă, cea mai mare frică a lor este să fie ținuți închiși, departe de aventură.

Capricorn

Nativul din zodia capricornului este extrem de concentrat pe munca sa. El va avea de cele mai multe ori mai mult decât o singură sursă de venit pentru că îi place să ofere siguranță și stabilitate familiei sale. Din acest motiv, cea mai mare frică a unui capricorn este instabilitatea și posibilitatea ca acesta să își piardă locul de muncă.

Vărsător

Nonconformistul zodiacului, Vărsătorul, este totodată un inovator și un om căruia îi place să ia sub aripa sa pe cei mai puțin norocoși decât el. Fiind nonconformist în ceea ce privește „legile omului”, temerile vărsătorului sunt legate de acțiunile instituțiilor și de dogmele sociale precum statutul social, căsătoria sau comportamentele învechite.

Pești

Nativul din zodia peștilor este o fire calmă și sensibilă, care preferă siguranța și împrejurimile cunoscute. Dacă îl provoci să facă ceva care nu îi oferă siguranță și cu care nu este familiarizat, acesta se va simți sufocat, ca un pește scos din apă. Frica lui este legată fix de asta, îi e frică de oamenii și situațiile care îl fac să iasă din zona sa de confort.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *