Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Fiecare om are anumite nevoi, în funcție de personalitate și de scopul pe care vrea să îl atingă în viață. Pentru că zodiile afectează trăsăturile de personalitate principale, tot acestea pot defini nevoile și dorințele majore ale fiecărei zodii. Fiecare dorință aduce după ea o nevoie, hai să vedem care sunt acestea.

Berbec

Dorințele nativului din zodia berbec sunt legate de câștiguri și aventuri. Vrea să se distreze, să fie lăudat și să obțină lucruri mărețe. Pentru asta au nevoie de o rutină, au nevoie să-și înțeleagă slăbiciunile, să gândească înainte să acționeze și să învețe să își accepte înfrângerile fără să se lase afectat.

Taur

Taurul își dorește liniște și pace. El vrea să fie de folos altora și în același timp să poată dispărea pentru o perioadă. Îi place să facă lucrurile în propriul ritm așa că are nevoie de un loc unde să se retragă, unde să-și elibereze mânia la nevoie, într-o manieră sănătoasă și sigură.

Gemeni

Nativii din zodia gemeni vor să își exprime toate gândurile, să cunoască oameni noi tot timpul și să se simtă ca un copil cât mai mult. Ei își doresc doar fericire, însă pentru asta au nevoie de un suflet pereche care să-i încetinească ritmul alert al vieții, să îi ofere un umăr pe care să plângă, care să-i ofere intimitate emoțională și care să îi înțeleagă.

Rac

Confort material, responsabilități puține și cineva care să-i asculte când vor să vorbească despre problemele lor – asta își doresc racii. Și de asta au nevoie de cineva care e dispus să tacă și să asculte, să îi ajute să lase problemele să treacă și să se elibereze de vină.

Leu

Nativul din zodia leu este un conducător convins așa că are nevoie de devotament, de a rămâne în memoria celorlalți, să fie lăudat și răsfățat. Pe de altă parte, are nevoie de bunătate, de prieteni loiali, care să nu dispară când au nevoie de ei și au nevoie să învețe să se iubească fără să aibă nevoie de laudele altora.

Fecioară

Fecioara își dorește un stil de viață liniștit, organizat și elegant. Totuși ea vrea să poată oferi o replică oricărei remarci negative, iar pentru asta are nevoie să fie spontană și să înțeleagă că nimeni nu este perfect. De aceea, trebuie să recunoască momentele când are nevoie de ajutor din partea celorlalți.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Așa cum te-ai aștepta de la un nativ în zodia balanță, acesta își dorește un echilibru în viață, vrea ca toată lumea să se înțeleagă și să evite negativitatea și conflictul. Are însă tendința să procrastineze și are nevoie să aibă încredere în propriile abilități și să facă lucrurile acum. Trebuie să preia controlul și să elimine relațiile toxice din viața sa.

Scorpion

Orice nativ din zodia scorpionului își dorește să aibă parte de secrete, intimitate și să fie în control. Să fie matur și respectat și să lase o impresie bună. Totuși, ei au nevoie să accepte că nu sunt perfecți și că și ei mai greșesc câteodată. Au nevoie să își accepte corpul așa cum e și să găsească un mediu în care să-și poată exprima sentimentele într-un mod productiv.

Săgetător

Un săgetător își dorește să dovedească tuturor că este bun, să fie admirat și lăudat pentru că are povești bune de împărtășit și nu își dorește să rateze nicio oportunitate. Pe de altă parte, are nevoie să se relaxeze și să găsească un echilibru în viață. Mai are nevoie să îi ofere cineva o îmbrățișare lungă.

Capricorn

Nativul din zodia capricorn are o înțelepciune pe care își dorește să o împartă cu restul. Își mai dorește să își mențină părerile într-o zonă neutră, ca să fie în siguranță, își dorește să inspire. Însă ca să obțină aceste lucruri are nevoie să își asume riscuri câteodată. Are nevoie să aibă încredere în alții și să își permită să simtă iubire pentru cineva.

Vărsător

Nu ai să cunoști un vărsător care să nu își dorească să fie independent, să fie bun la cât mai multe lucruri și să fie unic, dar în același timp să își creeze legături bune cu oameni importanți. Ceea ce vărsătorul nu realizează este că are nevoie de o mână ajutătoare, pentru că nu poate duce toată povara singur, chiar dacă crede că poate. Are nevoie de cineva care să îl susțină și să îi amintească că trebuie să își mențină ambițiile.

Pești

Peștii sunt ființe fragile. Nativul din zodia peștilor își dorește să fie salvat de alții, să aibă susținere emoțională din partea celorlalți, să aibă unde evada, să viseze și să i se permită să plângă pentru a-și recalibra sentimentele. Însă acesta are nevoie de independență, are nevoie să devină mai puternic în ceea ce privește lucrurile care îl preocupă și să accepte adevărul când acesta nu este așa cum și-l doresc.

Curiozități despre zodii:

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *