Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Obiceiuri proaste în funcție de zodie

Fiecare zodie are anumite trăsături pe care cei născuți în acea perioadă le afișează în mod constant. Aceste trăsături sunt în mare parte generaliste, însă la unele zodii se manifestă mai tare decât la altele. În ideea aceasta, iată care sunt obiceiurile proaste ale fiecărei zodii!

Berbec

Cei din zodia Berbec au prostul obicei de a se ciondăni cu oameni pe care abia îi cunosc. Este foarte important să înveți să îți controlezi instinctul de a vorbi înainte să gândești bine ce spui. Vei evita astfel câteva confruntări neplăcute.

Taur

Taurii au obiceiul să îi contrazică pe alții chiar și atunci când știu că au dreptate. Trebuie să înveți să lași de la tine în situații în care nu poți câștiga sau atunci când știi că nu ai dreptate. Altfel, tot ce vei reuși va fi să îi îndepărtezi pe cei cu care te contrazici.

Gemeni

Gemenii se plictisesc foarte ușor de unii oameni. În aceste cazuri, prostul lor obicei este să spună o minciună (precum „am ceva de lucru” sau „mă întorc în câteva minute”) ca să scape din conversație. Îți sugerez să încerci să schimbi subiectul conversației atunci când nu îți place, sau să spui persoanei că nu ești interesat de subiect.

Rac                                                  

Racul face un pas în față și doi înapoi. Într-o discuție mai aprinsă, ai obiceiul de a aduce probleme din trecut, semn că nu ai trecut peste acele evenimente. Dacă ai hotărât că acel eveniment face parte din trecut, nu îl readuce în discuții când nu este cazul.

Leu

Cel mai prost obicei al Leului este că nu îți comunică sentimentele pentru că nu vrea să fie perceput ca fiind slab. Lasă-ți mândria deoparte și spune-le celor dragi cât de mult ții la ei. Așa, nu vei risca să îi pierzi pentru că nu știu cât de importanți sunt pentru tine.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioarei sunt, deseori, perfecționiști. Dacă ești Fecioară, vei avea impresia că nu ai făcut suficient de bine un lucru. Dorința ta de a face lucrurile perfect nu este întotdeauna benefică. Uneori trebuie să îți dai seama că lucrurile sunt bune așa cum sunt.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Când vine vorba de obiceiuri proaste, Balanța se înclină dintr-o parte în alta. Ai obiceiul de a-ți schimba părerea foarte rapid. Poate ar fi bine să temperezi puțin modul tău rapid de a judeca.

Scorpion

Un Scorpion nu are încredere în nimeni. Îți este frică că oamenii te vor amăgi și îți lași frica și problemele de încredere să îți strice relațiile. Încearcă să ai mai multă încredere în oameni de lângă tine, în special dacă îți dovedesc constant că sunt acolo pentru tine când ai nevoie de ei.

Săgetător

Un Săgetător își poate schimba comportamentul în ultimul moment. Înainte să faci planuri cu cineva, asigură-te că nu îți aglomerezi orarul prea tare și că vrei să fii în compania persoanelor respective. Asta ca să nu anulezi planurile în ultimul moment.

Capricorn

Cei din zodia Capricorn abordează problemele cu capul înainte. De multe ori, te vei afunda în rezolvarea problemelor până nu mai poți. Încearcă să faci pauze în astfel de situații, ca să nu ajungi la stres sau epuizare.

Vărsător

În general, Vărsătorii sunt oameni care țin la fericire. De multe ori însă, te chinui atât de mult să arăți lumii că ești fericit, încât uiți ce anume te face cu adevărat fericit. Încearcă să nu pierzi din vedere lucrurile importante pentru tine.

Pești

Oamenii născuți în zodia Peștilor dau dovadă, de cele mai multe ori, de altruism. Însă atunci când vrei să ajuți pe cineva, asigură-te că acesta are nevoie de ajutor și că vrea să fie ajutat. Peștii au tendința să canalizeze prea multă energie într-o încercare de a salva pe cineva care nu are nevoie de asta.

Încearcă să ajungi la un compromis între instinctul tău și acțiunile pe care le faci, ca să nu le regreți mai târziu.

Citește și Curiozități care te fac să râzi

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *