Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Obiceiuri social media pentru fiecare zodie

Ce faci când pierzi vremea pe internet? Fiecare zodie are o predispoziție spre anumite obiceiuri care se aplică și în cazul platformelor de social media. Dacă nu reușești să îți identifici singur obiceiurile de socializare pe internet, lasă-ți zodia să vorbească pentru tine.

Berbec

Pentru tine e foarte important să îți păstrezi o anumită imagine în fața prietenilor tăi virtuali. De aceea, îți controlezi profilul foarte bine. Verifici fiecare poză de-a ta pe care o postează prietenii tăi și revizuiești toate pozele și postările în care apare numele tău înainte ca acestea să îți apară pe profil.

Taur

Ai tendința să fii puțin materialist, iar asta se transferă în sfera social media prin faptul că postezi doar acele imagini și acele idei care arată asta. Deși nu îți duci toată viața într-un lux, nu vei împărtăși pe facebook pozele care nu arată ceva mai mult (de exemplu nu pui o poza cu noul tău ceas, decât dacă e un ceas de firmă). Totodată, ai tendința să ștergi orice urmă de feedback negativ pe care o primești.

Gemeni

Poți da impresia că trăiești o viață diferită prin ochiul camerei de fotografiat. Asta pentru că postezi doar acele materiale care dau impresia că ești cea mai fericită persoană din lume, chiar și atunci când nu ești. Ești genul de persoană al cărui cont Instagram e fascinant, dar realitatea nu e întotdeauna la fel.

Rac

Platformele social media pe care activezi sunt pline de contradicție în ceea ce privește viața ta. Ai tendința să îți lași sentimentele să fluctueze pe internet, astfel că într-un minut poți avea un citat trist pe Facebook și în minutul următor o poză cu tine zâmbind la maxim. Totodată, ai o afinitate mare spre postările care îți rememorează trecutul.

Leu

Știi deja că ai nevoie să fii tot timpul în centrul atenției, iar pe internet asta înseamnă că vei pune multe poze în care ești alături de prietenii tăi, pentru că așa vei primi atenție din partea fiecăruia. Dar, totodată, îți place și să îți menții imaginea bună, astfel că nu ascunzi multitudinea de poze selfie, ci le urci direct pe profilul de Facebook.

Fecioară

Ești un perfecționist. Nu ești genul de om care să publice o poză pe Facebook doar așa. Dimpotrivă, înainte să urci o anumită poză pe internet analizezi toate situațiile pe care le-ai putea întâlni, toate filtrele foto, ca să îl alegi pe cel bun (în cazul Instagram), sau descrierea perfecta pentru acea poză. Nu urci nicio poză dacă nu e absolut perfectă.

Balanță

Dacă ești într-o relație, profilul tău Facebook este cu siguranță plin de poze cu tine și partenerul tău. Ai nevoie de susținerea constantă a acestuia, așa că îi arăți asta de câte ori poți, postându-i pe profil poze clișeistice cu cupluri și declarații.

Scorpion

Firea ta competitivă te face să te îndrepți în una din două direcții. Fie publici citate și imagini care știi că îți vor aduna like-uri pe Facebook, fie, atunci când ești emotiv, îți inunzi prietenii cu citate și poze care să arate asta în cel mai clar mod. Câteodată însă reușești să fii amândouă.

Săgetător

Îți place să îți menții prietenii virtuali distrați și asta înseamnă că faci aproape orice ca să le oferi acea stare de bună dispoziție. Fie că pui părerea ta tăioasă despre un subiect, într-o manieră amuzantă, sau că pui bancuri doar pentru divertisment, nu te ascunzi niciodată după imagini care nu te reprezintă.

Capricorn

Ești puțin prea preocupat de imaginea ta, astfel că și pe internet pui prea mare importanță pe numărul de like-uri pe care îl primești. Nu îți pasă dacă poza respectivă te caracterizează sau nu, atâta timp cât știi că va primi aprecieri pe internet.

Vărsător

Ești rebelul horoscopului. Ție nu îți pasă nici cum te văd cei din jur și nici dacă au ceva de zis în privința asta. Dacă vrei să urci ceva pe rețelele de socializare, urci într-o clipită. În plus, îți place să postezi despre lucruri controversate și riscante, fără să gândești prea mult dacă te-ar putea afecta.

Pești

Cel mai comod te simți atunci când ești înconjurat de prieteni în realitate, iar asta se va vedea și pe profilul tău. Majoritatea pozelor tale vor fi împreună cu prietenii, la fiecare loc în care mergeți împreună. În plus, îți plac citatele inspiraționale și pe publici și pe pagina ta, cu gândul că vei inspira la rândul tău pe cineva.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *