Search
Generic filters
Exact matches only

Oferă-i un cadou în funcție de zodie! [partea a II-a]

În prima parte a articolului, am văzut care sunt cele mai potrivite cadouri pentru zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu și fecioară. Continuăm acum incursiunea în lumea cadourilor, ca să aflăm ce anume trebuie să oferi și celorlalte 6 zodii.

Balanță:

Nativii din zodia balanță iubesc cadourile! De fapt, cu cât primesc mai multe, cu atât mai bine. Dacă ai mai multe obiecte în cadoul tău, împachetează-le individual. Îi vei oferi mai multă satisfacție așa. Cât despre cadou în sine, gândește-te la cadouri interesante și care stârnesc curiozitatea. Obiectele de decor mai puțin obișnuite sau obiectele de artă sunt foarte apreciate de balanță. Totodată, bilete la un concert sau un pachet de cafea mai special pot fi cadouri apreciate.

Scorpion:

Scorpionii iubesc cadourile atât de mult încât își fac și singuri cadouri. Totuși, ei iubesc misterul din cadou, deci împachetează-l bine! Încearcă să fii cât mai secretos cu cadoul, pentru că asta le oferă o satisfacție în plus. Printre cadourile perfecte se numără ochelari de soare, pălării sau alte accesorii care-i fac să pară misterioși. Dacă iubește să citească, oferă-i o carte de mister sau îl poți duce într-o aventură misterioasă.

Săgetător:

Nativul săgetător iubește să călătorească și urăște monotonia. Îi place să rămână activ atât mental, cât și fizic. Din păcate, e foarte predispus să se accidenteze datorită nerăbdării. Atunci când trebuie să îi oferi un cadou, ține în minte că trebuie să fie exotic. O excursie sau o carte de aventură sunt propuneri pe care săgetătorul tău le va iubi. Atunci când nu pot călători spre locații exotice, săgetătorilor le place să ajungă acolo prin intermediul cărților sau ale DVD-urilor.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Capricorn:

Capricornii apreciază intenția și simplicitatea. Oferă-le un cadou care să le stârnească sentimente de fericire. Poți opta pentru o cină romantică sau o zi de spa și masaj. Pentru că le place confortul, orice obiect care produce confort e binevenit în viața unui capricorn – totul de la halate de baie luxuriante la papuci de casă. În final, orice gest frumos făcut de tine în direcția lor va fi apreciat.

Vărsător:

Nativul vărsător are un sens al umorului foarte dezvoltat și are o afinitate pentru lucrurile mai deosebite. Însă, totodată, iubește lucrurile practice. Nu te îndrepta spre obiecte decorative întrucât majoritatea vărsătorilor nu le văd rostul. Gândește inovativ și orientează-te spre tehnologie, bilete la teatru sau concerte ale artiștilor preferați sau în cazul în care nu știi ce să îi oferi, lasă-l să aleagă el, oferindu-i un gift card.

Pești:

Peștii sunt persoane spirituale și creative. Sunt de asemenea, persoane romantice, așa că le poți oferi orice vine din direcția asta. Un playlist cu muzică romantică, care să-i inducă o atmosferă senzuală e o opțiune pe care o va aprecia nativul pești din viața ta. De asemenea, îi poți oferi o piesă interesantă de bijuterie, acompaniată de un vin bun. Pe scurt, dacă persoana despre care vorbim este partenerul tău de viață, oferă-i o noapte sau un weekend romantic și va fi extrem de fericit.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *