Search
Generic filters
Exact matches only

Oferă-i un cadou în funcție de zodie! [partea I]

Să oferi un cadou poate fi o ocazie stresantă dacă nu știi exact ce își dorește persoana respectivă. Vin în ajutorul tău cu câteva idei de cadouri, perfecte pentru fiecare zodie. Astfel, dacă îi cunoști zodia, te poți ghida după aceste idei, pentru a-i oferi un cadou care știi că îi va plăcea.

Berbec:

Berbecii se pot supăra dacă nu le oferi un cadou de ziua lor, așa că ai face bine să nu uiți. Cât despre cadoul în sine, ține în vizor personalitatea lor impulsivă. De cele mai multe ori nativilor berbec le plac lucrurile decorative sau cele care îi provoacă. De aceea, când cauți un cadou pentru un berbec, orientează-te spre bijuterii, bilete la evenimentele lor preferate sau accesorii pentru activitatea lor preferată (fie sport sau orice alt hobby au). De asemenea, berbecilor le place să învețe lucruri noi, așa că o carte dintr-un domeniu de interes pentru berbecul din viața ta e întotdeauna o opțiune bună.

Taur:

Un nativ din zodia taur știe să aprecieze luxul. Totodată, când vine vorba de cadouri primite, ei apreciază obiectele practice sau care au un scop. Când alegi cadoul pentru un taur, gândește-te bine. Dacă va observa că te-ai grăbit să cumperi un cadou oarecare, se poate supăra. Cele mai potrivite cadouri fac parte din categoria confort: o pernă moale, o bluză catifelată sau o pătură de cașmir. Dacă asta nu e o opțiune, îndreaptă-te spre mâncare. Indiferent dacă o cumperi sau o gătești, atâta timp cât îi nimerești gusturile, va adora cadoul tău.

Gemeni:

E ușor să cumperi un cadou pentru gemeni. Ei apreciază gestul mai mult decât cadoul în sine. Totuși, ca să fie un cadou plăcut, organizează-te. Gemenii iubesc să primească un cadou ambalat frumos, așa că nu uita să pui accent și pe asta. Idei de cadouri includ instrumente de comunicare (un telefon nou de exemplu) întrucât le place să comunice. Totodată, gemenilor le place să fie stimulați mental, asta înseamnă că te poți îndrepta spre secțiunea cu jocuri video sau cărți. Dacă niciuna dintre ideile astea nu e o opțiune, un obiect care să îi ajute în organizare e ideal.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Rac:

Racul va aprecia foarte mult modul în care îi oferi cadoul. Se așteaptă la cadouri sincere și din suflet (chiar dacă e doar o declarație verbală de iubire). Pe de altă parte, racul e foarte bun în organizare și curățenie. Iar pentru că nativul tău rac face treaba casnică foarte bine, se așteaptă să fie răsfățat din când în când. De obicei, racul e o persoană sentimentală și cu valori familiale. O fotografie înrămată cu o amintire plăcută, un obiect decorativ deosebit sau obiecte pe care le poate folosi în înfrumusețarea locuinței sunt cadouri perfecte pentru raci.

Leu:

Nativului din zodia leu îi place să fie în centrul atenției. Din acest motiv prezentarea cadoului trebuie să îl facă să se simtă în centrul atenției. Unui leu îi place să se relaxeze, însă aparențele sunt extrem de importante. Printre cadourile spre care te poți orienta se numără bijuteriile, în special dacă sunt gravate cu numele lui sau personalizate vizibil, hainele care atrag atenția asupra lor sau orice îi face să se simtă adorați.

Fecioară:

Cei născuți în zodia fecioară își dau seama extrem de repede dacă le oferi un cadou cumpărat în ultimul moment de la magazinul de lângă. Le place să analizeze și organizeze fiecare aspect din viața lor. Un instrument practic, de care au nevoie (ca de exemplu un nou ondulator de păr) e un cadou bine punctat. Câteodată nativii din zodia fecioară sunt fericiți și cu lucruri făcute manual, special pentru aceștia. De asemenea, o zi de răsfăț poate fi un cadou superb.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

One Response

  1. E interesant sa stii ce ar aprecia fiecare zodie in parte, dar cred ca in ziua de astazi nu ai cum sa dai gres la niciun semn astral cu gadgeturi pe post de cadouri. Atat barbatii, cat si femeile le apreciaza pentru ca sunt foarte utile si cool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *