Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Partea preferată a Crăciunului pentru fiecare zodie

Cea mai iubită sărbătoare din an se apropie, iar majoritatea dintre noi o așteptăm cu mult entuziasm. Indiferent că petreci Crăciunul în familie sau cu prietenii, există cu siguranță o parte din această sărbătoare care îți pune un zâmbet pe față. Acel moment preferat poate fi influențat și de zodia sub care ești născut. Iată deci, care este momentul preferat de Crăciun a fiecărei zodii.

Berbec

Nativul din zodia berbecului iubește să se îmbrace în costumul său de Moș Crăciun și să facă copiii să se minuneze când acesta apare cu cadouri. Ai grijă doar să nu încerci să te dai mare în fața celor mici, ai putea să te faci mai tare de râs.

Taur

Pentru un taur, cel mai plăcut moment din sărbătoarea Crăciunului e momentul în care vede toate dulciurile așezate pe masă. Ai grijă totuși la cum alegi să te înfrupți din toate, în special dacă ții la silueta ta.

Gemeni

Nativul din zodia gemeni ar putea la fel de bine trăi și fără Crăciun. Partea preferată a Crăciunului este pentru gemeni alegerea locului în care își va petrece vacanța de Crăciun. Vei merge la ski sau într-o zonă caldă, la bronzat?

Rac

Partea preferată a unui rac este momentul în care toată familia se adună acasă pentru a petrece timp împreună. Asta pentru că nativul din zodia rac este foarte ataşat de membrii familiei sale. Aștepți cu drag ca toate rudele tale să își facă apariția.

Leu

Leul iubește să fie în centrul atenției și în timpul sărbătorilor de iarnă, astfel că el se va oferi să gătească toată mâncarea. Îi va face plăcere să facă asta și va culege toate laudele despre cât de delicios a gătit la final.

Fecioară

Fecioara se va ocupa cu siguranță de decorarea pomului și a casei. Nativul din zodia fecioarei are o înclinare spre detaliu și organizare așa că poți fii sigur că va ieși ceva superb, plin de gust și aranjat la perfecție.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță

Nativul din zodia balanță își face lista cu cadourile pe care trebuie să le cumpere. El se va asigura că toată lumea va primi cadouri în valoare aproximativ egală, astfel încât să nu existe supărări sau tensiuni între prieteni. Totodată, va încerca să facă în așa fel încât cadoul să se potrivească persoanei care îl primește.

Scorpion

Scorpionul iubește poveștile de Crăciun. Acesta se poate integra în fiecare poveste și poate simți mult mai intens acțiunea acestora. Partea lui preferată e momentul în care fiecare dintre cei apropiați povestesc câte ceva.

Săgetător

Săgetătorul este organizatorul celei mai tari petreceri de Crăciun. Acestuia îi place să se bucure de cât mai mulți prieteni și oameni dragi de sărbători, astfel că se va chinui să îi adune pe toți la un loc. Ai putea spune că are puteri magice la cât de bine organizează totul.

Capricorn

Capricornul este preocupat de cadourile pe care trebuie să le ofere celor dragi, însă acesta de va îndrepta spre magazinele online pentru a le cumpăra. Asta pentru că nu îi place aglomerația din magazine în perioada sărbătorilor.

Vărsător

Nativul din zodia vărsătorului e creativ și foarte inspirat în această perioadă. El va scrie o poveste frumoasă sau va crea propria versiune a colindelor de Crăciun așa că nu-ți fie cu mirare dacă nu înțelegi ce cântă.

Pești

Nativul din zodia pești este o fire blândă. De aceea va încerca de sărbători să ofere cadouri celor mai puțin norocoși. Este foarte posibil să îl găsești împărțind mâncare celor mai dezavantajați decât el.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *