Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Pietrele prețioase ale zodiei tale Partea II

În articolul precedent am amintit care sunt pietrele prețioase ce influențează zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Este timpul să vedem ce pietre influențează și restul zodiilor.

Balanță (23 septembrie – 23 octombrie)

Creativitatea celor născuți sub zodia balanței este îmbunătățită când poartă Opal. Dacă ai nevoie să îți comunici dorințele mai clar, poartă Olivină. Te va ajuta să îți dai seama mai exact ce îți dorești și cum să exprimi asta. Iar dacă vrei să readuci echilibrul în situația ta financiară, folosește-te de o bucată de Jad.

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii au ca piatră principală Onixul. Îi ajută să facă conexiuni cu latura lor prevăzătoare. Perlele negre aduc un sens de liniște sufletească și te ajută să îți reechilibrezi emoțiile. Granatul îți va pune în evidență frumusețea și senzualitatea.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Turcoazul îți va tempera agresivitatea și ambiția. Te va ajuta și să eviți leziunile. Topazul te va menține calm, așa că poartă-l când vrei să inspiri armonie. Nu în ultimul rând, Cuarț-ul te ajută să îți echilibrezi personalitatea.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Capricorn (22 decembrie – 21 ianuarie)

Capricornii au ca piatră principală Obsidianul, care le întărește autoritatea și simțul de conducere. Granatul îți oferă claritate și încredere și îți va ridica din stres. Safirul te va ajuta să îți îmbunătățești intuiția.

Vărsător (22 ianuarie – 21 februarie)

Principala piatră a vărsătorilor este Ametistul care le îmbunătățește natura prietenoasă. Dacă vrei să comunici ceva mai clar, fără să fii agresiv, folosește-te de această piatră. Ambra este piatra ideală pentru a vindeca rănile emoționale, dacă ești vărsător. Te ajută să dai și să accepți sfaturi bune. Hermatitul te readuce cu picioarele pe pământ, dacă pierzi prea mult timp visând.

Pești (22 februarie – 21 martie)

Heliotropul este principalul influent al peștilor. Te va îndruma în situații periculoase și te va aduce spre adăpost. Acvamarinul îți oferă înțelepciune  și liniște sufletească, iar Opalul are un efect calmant asupra ta.

Se presupune că aceste pietre semiprețioase au acumulată o cantitate importantă de energie în ele, care este activată de o anumită constelație zodiacală. Acesta este motivul pentru care pietrele sunt asociate anumitor zodii, iar energia eliberată din ele, este una pozitivă și se transferă optim, persoanelor născute în zodia respectivă.

Citește și Compatibilitatea în relație în funcție de ascendent

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *