Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Rezoluția noului an a fiecărei zodii

Un nou an, o nouă pagină a vieții de umplut cu povești și alegeri făcute. Oamenii au obiceiul ca în primele zile ale anului să își stabilească rezoluții pe care să le rezolve în noul an. Aceste rezoluții se pot baza pe dorința oamenilor de a se schimba și de a-și corecta obiceiurile proaste. În funcție de zodia sub care ești născut, poți fi mai predispus să alegi o anumită rezoluție. Iată care este aceasta:

Berbec

Dacă până acum ai început diverse proiecte și multe (sau toate) au rămas în faza incipientă e timpul să te gândești altfel la rezoluția noului an. Încearcă să îți propui să nu începi un alt proiect până când nu termini unul dintre proiectele la care lucrezi acum. Dacă impulsivitatea ta îți dă bătăi de cap în a respecta asta, notează ideile pentru proiecte noi pe o hârtie.

Taur

Problema principală a nativului din zodia taur este faptul că cade în capcana obiceiurilor proaste. Încearcă să îți schimbi unele dintre cele mai proaste obiceiuri în noul an. Gândește-te la care e cel mai prost obicei al tău și folosește-ți încăpățânarea caracteristică în mod constructiv.

Gemeni

Dualitatea naturii tale nu te lasă să te plictisești însă asta nu înseamnă că nu trebuie să încerci să o iei mai încet. Există locuri în care energia pe care o ai te face să bați pasul pe loc în loc să avansezi. Creează-ţi o listă cu obiectivele tale în următorul an și provoacă-te să găsești cea mai inteligentă soluție pentru fiecare. Când ai obiectivul rezolvat, îl poți tăia de pe listă cu satisfacția de rigoare.

Rac

În anul ce urmează trebuie să încerci să ieși din zona ta de confort, oricât de greu ți se va părea. Încearcă să faci activități noi, să îți păstrezi mintea deschisă la noi posibilități și, atunci când îți e frică, imaginează-ți că doar te apropii de „marginea” confortului și că nu vei pica într-o prăpastie fără fund. Totodată, încearcă să te folosești de prieteni și familie pentru a-ți crea modele de inspirație și înconjoară-te de oameni care să te motiveze.

Leu

Pentru că iubești să fii în centrul atenției, asta se poate reflecta și în modul în care îți construiești relațiile cu alți oameni. Încearcă să îți controlezi nevoia de a fi observat și de a-ți duce relațiile pe care le ai deja la un nivel mai profund.

Fecioară

Perfecționismul din tine continuă să își facă apariția și te ține prizonier într-o stare mentală nu tocmai potrivită. În noul an încearcă să te relaxezi puțin și să renunți la modul perfecționist de a organiza totul. Ține minte că nu trebuie să faci tu totul și că perfectul este de neatins. Dacă te chinui cu asta, încearcă să rogi o persoană apropiată să îți descrie problemele tale dintr-un alt unghi, ca să te convingi că nu e totul atât de negru precum pare.

Balanță

Cea mai mare problemă a ta este faptul că nu poți lua decizii decât după ce ai cântărit meticulos toate opțiunile și chiar și atunci, câteodată, devine greu să alegi. Rezoluția ta în noul an trebuie să fie bazată pe încredere și pe faptul că deciziile sunt o parte necesară a vieții, astfel, încearcă să te constrângi să iei deciziile mai rapid, să nu rămâi îngândurat între două opțiuni și vei vedea cum, pe parcursul anului vei putea avansa în rezolvarea mai multor probleme.

Scorpion

Nativul din zodia scorpionului are obiceiul de a fi extrem de secretos, misterios chiar. Dacă acest lucru îți pune bețe în roate, încearcă să creezi intimitate cu câteva persoane apropiate, împărtășindu-le câteva din secretele tale. Fă la fel și cu rezoluția noului an, pentru că devii mai motivat atunci când trebuie să păstrezi aparențele în fața altor oameni.

Săgetător

Ca săgetător, ai abilitatea de a-ţi imagina obiective mari și rezolvări grandioase pentru problemele cu care te confrunți. Ca să le poți duce la capăt trebuie însă să gândești mai realist. Astfel, propune-ți ca în următorul an să pui și câteva rezoluții realizabile pe lângă cele mărețe la care visezi. Dacă reușești să duci la bun sfârșit o anume sarcină pe care ți-o propui, te vei simți mult mai împlinit.

Capricorn

Capricornul este o fire care are abilitatea de a-și concentra atenția pe ceea ce-și dorește și de cele mai multe ori obține acel ceva. Ca rezoluție pentru noul an, îți propun să încerci să îți dispersezi puțin atenția, astfel încât să te bucuri și de călătorie, nu doar de locul unde vrei să ajungi.

Vărsător

Natura ta idealistă și complet opusă tradiționalismului îți dă probleme atunci când trebuie să te integrezi într-un mediu care apreciază valorile tradiționale. Lasă-ți frica de a fi considerat ciudat deoparte și dezbracă-te de inhibiții în acest nou an. Poate vei fi surprins să vezi că atât tu, cât și ceilalți, descoperiți o nouă față a ta (din nou!).

Pești

Empatia este cea mai puternică și mai frumoasă caracteristică a ta. De aceea, îți propun ca în acest an să încerci să îți răspândești bunătatea și dincolo de oamenii pe care îi cunoști. Poate fi înfricoşător la început, însă odată ce ai prins gustul sentimentului de bine, vei continua să faci asta cu mare drag.

Citește mai multe despre Horoscop pe bunadimineata.ro

Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *