Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Trăsături generale ale zodiilor

Fiecare persoană se identifică cu cel puțin o caracteristică a zodiei sub care s-a născut. Află care sunt trăsăturile dominante ale fiecărei zodii și vezi dacă te identifici cu acestea.

Berbec:

Niciuna dintre zodii nu e mai încăpățânată ca un berbec. Nativul din zodia berbecului ține la punctul său de vedere indiferent că are sau nu dreptate. Mai mult, va insista că are dreptate chiar și atunci când știe că nu e așa. Nu sunt genul de oameni cărora să li se spună că nu au dreptate, vor să fie întotdeauna aprobați în idei.

Taur:

Nimic nu irită un nativ din zodia taur mai mult decât oamenii care iau lucrurile de-a gata. Nu vei găsi un nativ taur care să nu fie recunoscător pentru tot ce are și care să nu depună muncă serioasă pentru a obține ce vrea.

Gemeni:

Dacă vrei să vorbești despre subiecte de adâncime, filosofice, cu un nativ din zodia gemeni, las-o baltă. Gemenilor nu le place să filosofeze și nici să despice problemele în patru. Tot ce reușești cu un nativ gemeni e să atingi vârful iceberg-ului, partea cea mai mică a problemei, dar care e cea mai vizibilă.

Rac:

Nativii raci au un simț al stilului extrem de bine dezvoltat. Ei știu să recunoască atât oamenii stilați (în comportament), dar pot să aleagă și îmbrăcămintea potrivită pentru ocaziile respective, fără să facă compromisuri de stil.

Leu:

Persoanele din zodia leu sunt asemeni animalului, maiestuoase. Ele sunt devotate persoanelor la care țin și persoanelor care și-au dovedit iubirea și admirația față de aceștia. Cu siguranță nu vei găsi un leu care să te trădeze dacă tu ții la el și îi arăți asta.

Fecioară:

Fecioara e o persoană cu un calm nemaiîntâlnit. Cineva născut sub zodia fecioarei va ierta și uita multe lucruri pe care le consideră mărunte. Poate va uita chiar și câteva supărări mai serioase pe care i le-ai adus însă o dată ce ai reușit să scoți din sărite o persoană din zodia fecioară, fugi! Va face orice altă zodie să pară timidă când vine vorba de ranchiună și necruțare.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanță:

Balanței îi place să balanseze situațiile tensionate. Preferă oricând corectitudinea și echilibrul între bine și rău, chiar și atunci când e în defavoarea ei.

Scorpion:

Cine supără un scorpion trebuie să nu îi mai iasă în cale. Nativii din zodia scorpionului sunt cunoscuți pentru faptul că țin pică, iar dacă ai supărat pe cineva născut sub această zodie, nici toate scuzele din lume nu îl vor face să lase asta în trecut. Chiar dacă aparent poate trece peste, un scorpion nu uită niciodată.

Săgetător:

Unui săgetător nu îi place să i se spună ce să facă sau cum să facă asta. Săgetătorii sunt oameni cărora le place să fie liberi să gândească în ritmul lor și să aibă libertate să facă lucrurile așa cum le gândesc ei nu cum le ordonă alții.

Capricorn:

Ceea ce sare în evidență la cei născuți în zodia capricornului e imaginația acestora. Dacă le-ai captat atenția, poți fii sigur (ă) că deja se gândesc la tot felul de scenarii cu lucrurile pe care le-ar face cu tine. Această imaginație e influențată puternic de dorința sexuală a capricornilor.

Vărsător:

Vărsătorul e un visător. El se gândește la foarte multe lucruri pe parcursul unei zile, majoritatea gândurilor având ca scop îmbunătățirea unui obiect sau a unei situații. Partea stranie e că ei pot părea alerți și atenți la persoanele din jurul lor în timp ce se gândesc la diferite lucruri. Ai putea spune că gândesc pe ascuns.

Pești:

Când un nativ din zodia peștilor este supărat, el se va închide în lăuntrul său și se va ascunde de lume atât fizic, cât și mental. Peștilor le place să își consume supărarea singuri, preferă să nu atragă atenția asupra problemei lor însă când au trecut peste, vor dori să fie din nou înconjurați de lume.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *