Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Zodia ta în Horoscopul Păsărilor – Partea II

Ce pasăre ți-ai dori să fii într-o altă viață? Răspunsul la această întrebare l-ai putea găsi în zodiacul păsărilor. Acesta pornește de la data de naștere și de la caracterul pe care îl au în comun păsările și oamenii, pentru a creiona 13 tipologii de personalități.

Săptămâna trecută ai descoperit denumirile și caracteristicile primelor 6 semne din „Horoscopul Păsărilor”, iar acum urmează să aflați caracteristicile celeilalte jumătăți a zodiacului, în funcție de perioada în care v-ați născut.

Privighetoarea (8 iulie – 4 august)

Cei născuți sub semnul privighetorii ies în evidență prin faptul că sunt persoane tandre, cărora le face mare plăcere să spună cuvinte frumoase, să aibă gesturi calde față de cei din jur. Sunt, în același timp, persoane care preferă să fie în conexiune cu partenerii lor.

Pescărușul (5 august – 1 septembrie)

Mereu activi, mereu surâzători, cei născuți sub zodia pescărușului au un caracter dinamic, viu, strălucitor. Sunt oameni pe care îți va face plăcere să îi întâlnești mereu. Se simt foarte bine în apropierea mării sau a oricărui curs de apă. Sunt ambițioși și, adeseori, deschizători de drumuri pentru cei din cercul lor de prieteni, ei fiind primii care ajung în locuri sau situații la care/în care ceilalți ar dori să ajungă, dar se tem de necunoscut.

Lebăda (2 septembrie – 29 septembrie)

Persoana născută sub semnul lebedei are un caracter complex și complicat. Este de asemenea o persoană foarte exactă, corectă, chiar tipicară. Dacă este provocată, aceasta poate să arate un temperament violent, pasional. Își ghidează existența în baza unor principii ferme. Iar viața lor de cuplu este una cel mai adesea indestructibilă, tocmai pentru că nu se vor abate niciodată de la drumul lor.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Ciocănitoarea (30 septembrie – 27 octombrie)

Ciocănitoarele sunt persoane foarte ambițioase, foarte muncitoare. Nu le este teamă să se afișeze cu ideile lor și în același timp nu se sfiesc să le susțină în fața tuturor. Au un stil de viață cam exuberant și gălăgios, de aceea, ei vor fi mereu sufletul unei petreceri.

Vânturelul (28 octombrie – 24 noiembrie)

Cei născuți sub acest semn au o inteligență ascuțită. Sunt încrezători în propriile abilități, iar această încredere îi poartă către zone în care alții nici nu îndrăznesc să viseze că vor ajunge. Au atenție distributivă și capacitatea de a face mai multe lucruri deodată, cu o aparentă lejeritate. Au însă și un defect: nu suportă să fie comparați cu cineva mai bun decât ei.

Corbul (25 noiembrie – 23 decembrie)

Corbul are o personalitate impresionantă, iar pesoanele născute sub acest semn sunt ființe introspective și de o eleganță aparte. Se mai spune despre ei că sunt înțelepții zodiacului. Iubesc provocările și să fie stimulați din punct de vedere intelectual. Detestă superficialitatea.

Bâtlanul (24 decembrie – 20 ianuarie)

Cei născuți sub zodia bâtlanului pot fi persoane puternice, din punct de vedere psihic și emoțional Sunt oameni pe care te poți baza și de la care ai mult de învățat, mai ales tăria de caracter și înțelepciunea. Sunt lideri ideali, pentru că sunt devotați celorlalți și nu lor înșiși și au o capacitate foarte bună de a coordona proiecte și de a repartiza sarcini.

Citește și Zodia ta în Horoscopul Păsărilor – Partea I

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *