Minciuni pe care fiecare zodie le spune

inspiratie

A spus vreodată o minciună nevinovată sau bine intenționată? Dar una în care să-ți susții atitudinea, chiar dacă știai că greșești? Majoritatea dintre noi răspund afirmativ la aceste două întrebări, din varii motive. Nu-ți fă probleme, nu suntem aici să judecăm. De fapt, probabil că toți oamenii au spus la un moment dat o astfel de minciună. Și totuși, te-ai întrebat vreodată care este minciuna pe care o spun cel mai des reprezentanții fiecărei zodii? Îți dezvăluim noi în cele ce urmează:

Berbec

„Sunt calm. Nu sunt nervos” – Însă, cu toții știm că un nativ din această zodie se agită și devine ușor irascibil. Asta pentru că acest semn zodiacal are tendința să acționeze și abia apoi să gândească.

Taur

„Nu sunt gelos” – Deși taurul este semnul zodiacal acuzat de a fi posesiv și gelozie cel mai des dintre toate zodiile, el nu vrea să arate asta tuturor și încearcă să ascundă printr-o afirmație diametral opusă.

Gemeni

„Nu judec pe nimeni” – Dualitatea gemenilor este una dintre cele mai discutate trăsături de caracter ale acestora. Ei au tendința să își schimbe opiniile foarte des, iar asta poate include și judecată de personalitate.

Rac

„Sunt bine” – De cele mai multe ori, nativul din zodia racului nu primește atenția de care are nevoie, iar acest lucru se simte cel mai tare în starea sa de spirit. Cu toate acestea, el nu vrea să îți strice și ție dispoziția, așa că îți va spune că este bine.

Leu

„Am trecut peste asta” – Nativul din zodia leu are tendința să păstreze amintirile neplăcute și să le discute o perioadă îndelungată de timp. Dacă acesta îți spune că a trecut peste un anumit eveniment care l-a marcat, cel mai probabil minte.

Fecioară

„Nu sunt stresat” – Stresul este una dintre cele mai problematice stări ale vieții moderne. Și cine se poate stresa mai bine decât perfecționistul zodiacului? Categoric, el are ceva care îl stresează, însă, poate că nu este suficient de grav încât să-i acorde atenție.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe BunaDimineata.ro.

Balanță

„Nu mint” – Ai crede că cei născuți în zodia balanță spun mereu adevărul, la cât de mult militează pentru echilibru. Uneori, însă, acesta face compromisuri, de dragul persoanelor din jur sau pentru un rezultat pe care îl consideră mai bun.

Scorpion

„Nu sunt obsedat” – Intensitatea cu care nativul din zodia scorpionului poate face anumite lucruri poate dezvolta obsesii. Însă dacă auzi cuvintele acestea din gura sa, e timpul să iei măsuri.

Săgetător

„Nu îmi pasă” – individualist și spirit liber, săgetătorul ar vrea să te facă să crezi că nu are sentimente și că acțiunile altora nu îl afectează. Realitatea e, însă, că nu îi place să știe alții că e afectat. Preferă să își simtă sentimentele în tăcere.

Capricorn

„Nu am nevoie de ajutor” – dependent de muncă, nativul capricorn nu poate pune treaba deoparte până când nu e gata. Dacă îi oferi ajutor, va spune nu, însă ar vrea să fie ajutat fără să fie întrebat.

Vărsător

„Nu sunt nesigur” – Vărsătorul pare cel mai rebel semn zodiacal, însă el face toate astea pentru că este foarte nesigur pe el și are nevoie de validare în cele mai multe cazuri.

Pești

„Pot să fac asta singur” – Nativul din zodia pești este un visător, prin urmare își dorește să creadă că poate face orice, chiar dacă acel lucru nu este posibil. Așadar, ar putea spune că poate face singur o muncă pentru care sunt necesare mai multe persoane.

 Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe BunaDimineata.ro.

Comentarii

Please enter your name here
Please enter your comment!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Aflați cum sunt procesate comentariile dumneavoastră.