Topul celor mai încăpățânate zodii într-o ceartă

cearta-in-cuplu

Toată lumea se ceartă din când în când. Nu putem fi de acord cu toate părerile tot timpul, astfel că e normal să mai existe discuții din când în când. Sunt convinsă că, cel puțin o dată, te-ai certat cu cineva care nu voia nicicum să îți accepte argumentele. Această încăpățânare când vine vorba de a avea dreptate este caracteristică, într-o oarecare măsură, fiecărei zodii, însă este mai proeminentă la unele zodii decât la celelalte. Iată cum se clasează zodiile într-un top al celor mai încăpățânate:

Taur

„Nici nu încerca” – Un nativ din zodia taurului nici nu îți va da șansa să îi arăți că se înșală. Din acest motiv, este considerată cea mai încăpățânată zodie.

Scorpion

„Doamneee” – Scorpionul își va da ochii peste cap atunci când încerci să îi dovedești că se înșeală. Îți va zice că te străduiești prea mult și că tot el are dreptate.

Leu

„Nu îmi pasă ce spui, bla bla, nu te auuuuud!” – Atunci când știe că nu are dreptate, leul își păstrează punctul de vedere, dar spune celuilalt că nu vrea să-l mai audă. Asta pentru că altfel ar pierde, iar acesta nu e tipul de atenție pe care îl vrea.

Vărsător

„Eu am dreptate. Întotdeauna.” – Nativul vărsător îți poate dovedi în majoritatea cazurilor că are dreptate, însă chiar și atunci când se bazează pe intuiție sau pe fapte eronate, acesta își va susține cu tărie părerea.

Capricorn

„Știu eu mai bine decât tine” – capricornul va aduce întotdeauna în discuție faptul că el știe mai bine decât tine. Face asta fie ca să te indimideze, fie ca să îți arate că poți avea încredere în ce zice el.

Berbec

„Nu. Nu. Nu. Tu greșești, taci odată din gură!” – cineva născut în zodia berbecului nu va vrea să accepte alt adevăr decât cel pe care îl cunoaște. Astfel, dacă își dă seama că asta urmează, va încerca să te facă să nu îl spui.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe BunaDimineata.ro.

Rac

„Când e vorba de asta, eu știu sigur!” – Racul este destul de permisiv când vine vorba de certuri, însă există câteva situații în care insistă că are dreptate.

Săgetător

„Vreau să iasă perfect, facem cum zic eu!” – Dacă îi pasă de subiectul din care s-a iscat cearta, acesta va încerca să se autointituleze expert în domeniu și va pune totul pe seama perfecționismului.

Gemeni

„Te înșeli, care-i scopul să tot faci asta?” – Nativul din zodia gemeni nu se sinchisește prea tare să își dovedească dreptatea, însă îți va zice arogant că el are dreptate.

Pești

„Ok, ok, lasă, cum zici tu! Doar nu mai striga!” – Peștilor nu le place când oamenii strigă la ei. Din acest motiv, ei vor lăsa după tine chiar dacă știu că au dreptate, doar ca să evite un scandal gălăgios.

Fecioară

„Oricum fac cum vreau eu” – Fecioara este acea persoană care te lasă să crezi că ai câștigat, dar care v a face așa cum intenționa de la început, oricum.

Balanță

„Nu putem să ajungem la un compromis?” – Cea mai pacifistă zodie din horoscop, balanța va încerca întotdeauna să aducă un echilibru în discuție.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe BunaDimineata.ro.

Comentarii

Please enter your name here
Please enter your comment!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Aflați cum sunt procesate comentariile dumneavoastră.