Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
romantism
romantism

Topul celor mai romantice zodii

Februarie este numită și luna iubirii, datorită sărbătorilor dedicate acestui sentiment. Ne aflăm, deci, într-o perioadă în care simțul romantismului este extrem de ascuțit. Și totuși, poate că nu ești atât de romantic pe cât te credeai. În cele ce urmează, te invit să descoperi unde se poziționează zodia ta în topul celor mai romantice zodii.

Rac

Nivelul tău de romantism întrece orice limită. Adori clișeele romantice și o atmosferă plăcută alături de persoana iubită. Romantismul este esențial pentru ca tu să simți că ai parte de o relație reușită.

Pești

Poți fi considerat un extremist romantic. Ești excelent în a face gesturi romantice memorabile. Din această pricină, nu accepți nimic mai puțin din partea partenerului tău. Respiri, mănânci și visezi romantism!

Balanță

Ești una dintre cele mai romantice semne din zodiac! Pentru tine, lipsa romantismului într-o relație poate genera frustrări care să ducă la măsuri drastice. Pentru că și tu faci asta, aștepți ca partenerul tău să facă gesturi romantice, prin care să-și arate iubirea față de tine.

Taur

Adori să ieși la plimbări romantice alături de persoana iubită. Ce poate fi mai bun decât iubirea și-o plimbare în natură? Ah, da! O zi de iarnă friguroasă, petrecută în preajma șemineului, îmbrățișând partenerul.

Leu

Iubești să fii înconjurat de acte de romantism. Totuși, acestea trebuie să fie sincere, pentru că nu îți place să fie un gest romantic doar de dragul de a fi acolo. Dacă nu simți sinceritatea gestului, ai tendința să părăsești acea circumstanță.

Scorpion

Adevărata parte romantică a ta iese în evidență în situații extreme. Tu chiar ești dispus să mergi la capătul lumii pentru persoana iubită. Și totuși, când vine vorba de gesturile mărunte, nu prea îți aduci aminte că ai putea să faci un gest drăguț pentru ea.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Săgetător

Ai tendința să copiezi cele mai mari clișee în ceea ce privește gesturile drăguțe. Oricât ai încerca să fii romantic, nu reușești să găsești o modalitate originală de a-i arăta asta jumătății tale, așa că apelezi la clasicele flori și bomboane de ciocolată.

Berbec

Poți fi extrem de romantic… atunci când încerci să seduci pe cineva. Odată ce-ai obținut ceea ce voiai, arunci pe geam orice urmă de romantism pentru că nu e stilul tău.

Gemeni

Uneori ai impresia că romantismul nu este un gest sincer, așa că nu obișnuiești să pici în mrejele celor care încearcă să te seducă astfel. Pe de altă parte, nu simți nevoia să îți exprimi sentimentele astfel.

Capricorn

Nu ai o toleranță prea mare pentru filmele de dragoste, iar declarațiile de iubire îți par extrem de false sau extravagante. Preferi o relație realistă, de încredere, în care nu este nevoie să-ți dovedești constant dragostea pentru a ști că există iubire.

Fecioară

Din punctul tău de vedere, romantismul cauzează o grămadă de drame, motiv pentru care nu ai nevoie de acesta pentru a avea o relație reușită. Totuși, crezi că acesta ar trebui să fie prezent în gesturile mărunte – un zâmbet, un gând, un compliment.

Vărsător

Ești antiteza romantismului! Preferi oricând o noapte nebună cu prietenii, în locul unei seri romantice în care să te simți inconfortabil. Ai tendința să nu ții cont de aniversări sau date importante și dacă chiar e să faci ceva romantic, preferi să fie ceva spontan, nu ceva gândit până la ultimul detaliu.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *