Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Bărbați geloși în funcție de zodie

Gelozia este o problemă destul de des întâlnită în cupluri. Ea poate veni atât din partea femeii, cât și din partea bărbatului. Gelozia este un sentiment care vine din posesivitate, dintr-o pornire de a-ți proteja lucrurile la care ții și de a nu le înstrăina. Orice relație are doza ei de gelozie și orice persoană experimentează acest sentiment.

Contează foarte mult însă ca gelozia să fie controlată și să se poată distinge granița dintre gelozie și prostie. Dacă ai un partener care depășește frecvent această linie, poate că ar fi cazul să reconsideri relația în care te afli. Un lucru destul de clar despre gelozie este că aceasta nu dispare cu timpul. Oamenii se nasc cu această pornire incontrolabilă și nu se pot schimba pe parcurs, indiferent de cât de mult credem noi asta.

Gelozia dusă la extrem poate să conducă la violență psihică sau fizică, alterând o relație amoroasă până la punctul în care ea se va rupe definitiv. Ai grijă așadar la partenerul pe care ți-l alegi și la modul de a fi al acestuia.

Deși nu este o regulă valabilă pentru toți indivizii, iată mai jos care sunt 3 dintre cele mai geloase zodii. Nu toți bărbații din aceste zodii sunt geloși, normal, dar ai mai multe șanse să întâlnești astfel de oameni în cele trei de mai jos decât în celelalte zodii.

Scorpion

Fiind o fire care are tendința de a se plictisi relativ repede de tot ceea ce îi oferă viața, Scorpionul se află constant în căutare de emoții și situații noi care să-i condimenteze puțin rutina zilnică. De multe ori găsește aceste lucruri în gelozie. Se lasă ușor atras de ea și de multe ori nu reușește să vadă unde greșește. Discută cu el însă și cu siguranță va înțelege unde lucrurile nu sunt ok.

Taur

Taurul este caracterizat de impulsivitate și posesivitate. Este tipul care acționează și abia apoi gândește. Pentru el, fidelitatea în familie este un lucru sfânt și va încerca să reducă la minim orice manifestare din partea partenerei care nu i se pare în concordanță cu setul său de reguli. Nu este un om ușor de înduplecat, dar explicațiile și discuțiile pot avea efect asupra lui.

Berbec

Încăpățânarea și orgoliul Berbecului sunt de obicei catalizatoarele reacției de gelozie. În ciuda calităților sale care încântă o femeie, gelozia are tendința de a-și scoate din când în când capul urât la iveală. Ai grijă însă nu-i dai motive de neîncredere și relația voastră își va urma cursul normal. Are nevoie să știe cu siguranță că el este centrul universului tău și că nu va exista niciodată altul.

Citește și despre cum poți depăși o despărțire în funcție de semnul zodiacal sau care sunt bărbații geloși în funcție de zodie.

foto

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Dino

Dino

Dino cunoaşte multă lume bună şi interacţionează foarte bine atât cu bărbaţii, cât şi cu femeile. Este o prezenţă constantă a evenimentelor, de unde se întoarce cu informaţii utile despre conexiunile interumane, de orice fel ar fi ele.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *