Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Care sunt cele mai nonconformiste zodii?

Considerat de unii drept un defect și de alții drept o calitate, nonconformismul este o trăsătură de caracter care nu se regăsește în personalitatea fiecăruia dintre noi.

Mulți preferă să joace după reguli în viață, în timp ce alții găsesc o evadare din rutina zilnică și din cutumele societății, preferând să iasă în evidență într-un mod sau altul și aruncând la gunoi standardele și normele impuse de cei din jurul lor.

Iată așadar care sunt cele 5 zodii care au inserat în sânge nonconformismul și rebeliunea, vizibile mult după sfârșitul adolescenței:

Berbec

Berbecul nu iubește regulile și standardele de niciun fel. Se simte îngrădit și nedreptățit dacă nu-i este permis să se exprime așa cum dorește și dacă cineva sau ceva îi limitează creativitatea. Fiind și o fire foarte posesivă, Berbecul nu tolerează invadările spațiului personal și nu-i vine greu să spună ce are pe suflet, având grijă să nu se încurce cu oameni care preferă liniștea și confortul regulilor.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Gemeni

Gemenii cunosc foarte bine regulile, motiv pentru care vor descoperi constant modalități noi de a le încălca. Nu le place pericolul și nu se vor expune inutil riscurilor, dar nici nu acceptă să se conformeze cu ceea ce li se impune. Au grijă să nu facă niciodată un rău cuiva, dar știu foarte bine cum să manipuleze oamenii.

Leu

Era imposibil ca Leul să lipsească din acest top interesant. Leul este un egoist recunoscut, o fire posesivă și imposibil de îmblânzit. În orice regulă el vede un lucru inutil, bun de încălcat și terfelit. Este o persoană captivantă și foarte interesantă însă, motiv pentru care reușește rapid să-i atragă și pe alții în activitățile lui.

Scorpion

Tupeul și încrederea de sine de care dă dovadă Scorpionul îi permite acestuia să se diferențieze foarte ușor de cei din jur. Niciodată nu va ezita să încalce regulile dacă acest lucru va aduce beneficii personale sau celor dragi. De cele mai multe ori, Scorpionul se găsește în situații în care poate modela regulile după bunul plac, motiv pentru care conformismul este ceva necunoscut pentru el.

Curiozități despre zodii:

Citește și despre barbații geloși în funcție de zodie.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Dino

Dino

Dino cunoaşte multă lume bună şi interacţionează foarte bine atât cu bărbaţii, cât şi cu femeile. Este o prezenţă constantă a evenimentelor, de unde se întoarce cu informaţii utile despre conexiunile interumane, de orice fel ar fi ele.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *