Caută bărbații romantici după zodie

Ne place sau nu să recunoaștem, bărbații romantici nu sunt foarte numeroși în zilele noastre, mai ales dacă ești o femeie cu multe pretenții în ceea ce privește romantismul. Totuși, romantismul este relativ. Unele femei preferă bărbații care o cadorisesc mereu cu trandafiri, vin, ciocolată și lumânări, în timp ce altele preferă romantismul tradus în plimbări de vară, dansuri de societate, cine în oraș sau îmbrățișatul în fața laptopului, la un film.

Pe de altă parte, există și femei care preferă genul bărbaților macho, duri și care nu se deranjează cu chestii romantice, considerate de ei ca fiind mult prea feminine. Dacă te afli totuși în căutarea unui bărbat romantic, iată câteva zodii după care ar trebui să te orientezi:

Rac

Nu cred că vei găsi un bărbat mai romantic decât Racul. Trăsăturile sale predominante sunt grija față de familie, pasiunea, senzualitatea și atenția pe care o acordă partenerei sale. E un tip sensibil, care se supără destul de ușor, dar în mod superficial. Își va reveni rapid după orice ceartă de cuplu, amintindu-și că ești de fapt cel mai bun lucru din viața lui. Ai grijă însă să nu profiți, pentru că pe cât de romantic este el, pe atât de greu îi este să ierte greșelile grave. În pat, Racul va pune mereu nevoile partenerei în fața celor proprii.

Vărsător

Dacă dai peste un Vărsător, încearcă să-l înțelegi și să-l păstrezi lângă tine, pentru că s-ar putea să fi câștigat la loteria romantismului. Vărsătorul nu este foarte expresiv, nu își prezintă din prima sentimentele, așa cum face Racul, motiv pentru care trebuie să-i dai timp să-și facă ordine în gânduri, să te cunoască mai bine și să aibă încredere. Dar o dată ce valul ezitării se spulberă, romantismul său va ieși la iveală și te va încânta cu siguranță.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Taur

În ciuda aparențelor sale de bărbat dur, hotărât și impulsiv, Taurul este totodată o fire foarte pasională și deosebit de senzuală. Nu are nevoie de o femeie timidă, ci de una care e stăpână pe sine și pe sexualitatea ei. Romantismul lui se manifestă sub mai multe aspecte, astfel încât fii pregătită pentru orice.

Săgetător

Dacă vrei să te simți venerată, fă un Săgetător să se îndrăgostească de tine. Dacă reușești acest lucru – de altfel destul de dificil de dus la îndeplinire – vei fi copleșită cu atenții care mai de care mai extravagante. În limitele lui financiare, bineînțeles. Săgetătorul nu este un bărbat extrem de creativ, dar câștigă puncte în ceea ce privește grija față de parteneră. Va avea grijă să te descoase în cele mai mici amănunte și să cunoască totul despre viața ta, motiv pentru care ar fi bine să fii și tu genul extrovertit.

Vezi și cum te poate ajuta horoscopul să cucerești persoana iubită sau cum stai cu iubirea vara aceasta.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Dino

Dino

Dino cunoaşte multă lume bună şi interacţionează foarte bine atât cu bărbaţii, cât şi cu femeile. Este o prezenţă constantă a evenimentelor, de unde se întoarce cu informaţii utile despre conexiunile interumane, de orice fel ar fi ele.